RecKIDS, el festival per als més menuts dins del Rec.014

Del 9 al 12 de novembre torna el Rec.0 el festival de 'pop-up stores' de moda, música i gastronomia. Més de 20 marques infantils seran al Rec.014: Ikks, Nice Things, yporqué, Violeta e Federico, entre moltes altres

A. F.
2 min
RecKIDS, el festival per als més menuts dins del Rec.014

El RecKIDS és l’espai infantil del Rec.0 Experimental Stores, i compta una vintena de marques de moda que, del 9 al 12 de novembre, vendran els seus estocs a preus radicals en una zona de 'pop-up stores' pensada per a les famílies. En aquests espais s’hi organitzen activitats alternatives per als més petits, tallers creatius i gratuïts, on es fomenta la imaginació a partir del reciclatge i la reutilització de materials, amb el barri del Rec sempre present. Entre aquestes activitats destaquen, divendres a la tarda, el taller “Vesteix-te pel Rec”, a càrrec de la companyia Kampi ki pugui, i dissabte al matí els tallers “Planta un condiment”, a càrrec de Get Growing i “Fabrica't la joguina”, per Kampi ki pugui.

Les marques seleccionades per aquest Rec.014 són yporqué, Piu et Nau, Mon Marcel, Micu Micu, Angué Angué, Al agua patos, Mamadú, Violeta e Federico, Bean’s Barcelona, Textura Kids, Buff, Camper, Visual Poetry Barcelona, Mango, Lacoste, Secret Market by Privalia, Pepe Jeans kids, Kickers, i amb la novetat d'Ikks i Nice Things.

L’edició d’hivern del Rec.0 destaca també per la gran aposta per la gastronomia i la cultura. El festival Rec Street Food presenta els millors 'food trucks' de menjar de carrer, però aquesta edició destaca un nou 'pop-up bar', amb propostes gastronòmiques locals de qualitat.

La cultura arriba amb música i literatura: el Rec Music Festival disposarà de dos escenaris Estrella Damm, un per a concerts i un altre per a DJ i l’escenari Menú Stereo de Movistar+, a més de música Rec, al carrer. A l’escenari Estrella Damm destaquen grups com Museless, Cantagiró, Double Chick i Old Tucson Rock. I divendres i dissabte a la tarda els grups Inspira i Xarim Aresté actuaran a l’escenari de Menú Stereo de Movistar+, un programa de grups de música independents d’àmbit nacional, que s’emet a Movistar Xtra. A part dels concerts, divendres a la tarda tindrem l’actuació del grup de hip-hop Kyotic. Dijous, a l’espai Somiatruites, la periodista Natza Farré ens presentarà el seu últim llibre, 'Curs de feminisme per microones', i dissabte al matí, la Cloti Martínez, la Mari Kondo catalana, ens donarà les claus per organitzar els armaris segons els apunts del seu llibre, 'Reorganízate'. Finalment, la foodie Alba Yáñez ens presentarà el seu llibre 'Food trucks, cocina sobre ruedas', a l’espai de caves Vallformosa. I com a novetat, dissabte a la tarda s’oferirà un recital de poesia, Poesia al Rec, amb els poetes Enric Casasses i Josep Pedrals.

stats