Criatures 01/10/2012

El Dr. Malson es retracta?

3 min

-

La setmana passada en una entrevista on-line al Dr. Malson ens va deixar a totes de pasta de moniato! De cop i volta s’ha tret del barret un petit i insignificant aclariment.

-

De petita em van ensenyar a demanar perdó. Costa molt, és cert, però tot sovint som humans i la caguem. Equivocar-se no té massa importància quan l’assumpte en el que hem ficat la pota és un tema banal o intranscendent, es demana perdó i llestos, i demà farà un any.

Quan la caguem amb un tema que suposa implicacions per molta gent, cal demanar perdó en veu alta i repetir-ho fins quedar-se sense veu.

El Dr. Malson l’ha cagat i lluny de disculpar-se, demanar perdó i assumir les conseqüències, ens diu tan feliç que som nosaltres els que hem interpretat malament les seves doctrines i que el seu mètode de tortura no es pot aplicar fins que els nens tenen tres any, cito textualment:

“Les normes que explicàvem en el “Duérmete niño” eren per els nens a partir dels tres anys que tenien l’anomena’t insomni infantil per hàbits incorrectes. Aquestes normes no poden ser aplicades en els nens més petits per aquesta immaduresa del seu rellotge biològic.

Com diu?

Com una boja vaig córrer a buscar el seu llibre (sí, el tenia per casa perquè me’l van regalar però tenia la versió rápida del llibre i m'he copiat les fotos del llibre d'una amiga). Jo havia llegit el llibre i tenia que clar que el Dr. Malson deia que el seu mètode es podia fer servir des de el moment de néixer! Que era igual l’edat de la criatura. Serà que no sé llegir?

Però no, sóc dislèxica però sé llegir! En el seu llibre el Dr. Malson diu clarament que el llibre es pot aplicar des del principi, que es pot aplicar a criatures de mesos! I ara resulta que no? Ara es depenja i diu que no es pot aplicar a nadons?

Vostè ho va afirmar en totes les ràdios, televisions i medis de comunicació fins i tot ho va deixar per escrit al seu llibre i ara resulta que no? TOTS ho havíem entès malament?

Sap Dr. Malson hi ha coses que hom pot errar però quan un copia un dogma de fe i el fa seu, quan un ven i convenç a milions de pares que han de seguir les seves normes pel bé de les seves criatures no pot canviar d’opinió com qui no vol la cosa.

Tampoc és tot culpa seva, és cert, per mi els pares i mares que van aplicar les seves paraules, obviant i menystenien el seu fill també són responsables dels seus actes i les seves decisions. Responsables de no buscar i investigar sobre el seu mètode! Carai que la xarxa és plena d’informació científica que refuta punt per punt al Dr. Malson i els seus procediments.

S’ha retractat d’una de les burrades més grans que es pot concebre, deixar una criatura de mesos plorant sol al seu bressol, però de totes maneres això no és una victòria, i no ho és perquè en cap moment ha demanda perdó ni en cap moment s’ha retractat. Només s’ha limitat a exposar que ho havíem malentens tots plegats. I en segon lloc no podem considerar que això sigui cap triomf perquè el Dr. Malson segueix justificant l’aplicació de la seva tortura en nenes a partir de tres anys. De la mateixa manera que és inacceptable l’aplicació en nadons o és en criatures a partir de tres anys!

Fa una anys per la televisió es van inventar un programa “el especialista” en un d’aquests programes van aplicar el mètode del Dr. Malson en plan xou televisiu. Coneixia el mètode i em podia imaginar les reaccions d’una criatura quan se li aplica, però veure-ho en directe va resultar vomitiu! Vaig acabar plorant amb un nus al estómac i amb molta, molta, ràbia envers aquest senyor.

Us deixo una part del vídeo, perquè malauradament ha desaparegut de la xarxa (sí i dic malauradament perquè em sembla un testimoni únic de com de dolorós resulta; qui tingui estomac per aguantar o seguir dient que el mètode del Dr. Malson és fantàstic i funciona molt bé és que està malalt!

El Dr. Malson ens segueix tractant d’idiotes ell fa i desfà mentre els mitjans de comunicació li segueixen donat via lliure, mentre el segueixen publicitat com l’únic mode vàlid per fer dormir les nostres criatures, volem que tal i com va fer el Dr. Ferber es retracti i ens digui que fins ara només ha venut fum i patiment gratuït! Retractis del tot d'una vegada que ja ha fet prous diners i massa mal!

stats