Criatures 01/12/2012

Una sortida a l'exterior

1 min

La blogosfera té nom de dona, opina Trina Milan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia (www.stic.cat) i autora del blog Platxèria (Trinamilan.cat). "Tenim dades que confirmen que el perfil majoritari dels blogs i també de Facebook és de dones entre 30 i 50 anys".

Trina Milan opina que internet "ofereix a les dones una sortida a l'exterior, sobretot si es té en compte que n'hi ha que estan temporalment aïllades dins del món domèstic cuidant els fills". Les dones tenen inquietuds culturals, i això "es nota a la xarxa, perquè la majoria de blogs de literatura i de gastronomia són fets per dones".

Tot plegat és positiu perquè internet permet "una comunicació ràpida i àgil sense haver de ser en un despatx, sense que tinguin una vida professional remunerada".

Cal dir, a més, que "els blogs de mares que parlen sobre criança tenen una qualitat molt alta, perquè saben de què escriuen perfectament, ho han viscut en primera persona, i el valor que té una explicació personal i pràctica és altíssim". Per tot plegat, Trina Milan assegura que la tendència de dona blogaire continuarà creixent en els pròxims anys.

stats