6 propostes per gaudir en família del pont de Tots Sants

Propostes culturals i lúdiques per a petits i grans

propostes per gaudir en família del pont de Tots Sants Zoom

Famílies, tenim al davant el pont de Tots Sants i un munt de propostes per gaudir de la cultura en família, més enllà de la tradicional castanyada. Us hi apunteu?

Festa del dibuix al Born

Un any més, El Born CCM s’afegeix alBig Draw,la gran festa del dibuix que se celebra a Barcelona. Enguany ens conviden a participar a un taller per a tots els públics, Medievart, a càrrec de l’artista plàstica Anna Anglès.

En aquest taller, l'objectiu serà donar vida a un castell medieval. Decorarem entre tots els seus murs blancs o dissenyarem el vostre propi escut. Entra, pinta, corre, inventa i forma part de la història d’aquest castell!

Sensacions visuals i sonores

En el marc del cicle Remenuts, del saT!, el dimarts 1 de novembre, en tres sessions, la Cia. Imaginart presenta l'espectacle Sensacional, un espai de sensacions audiovisuals on tot és blanc i on es projecten imatges que omplen l’espai. Ens deixarem emportar per la força de les imatges, pel joc que provoquen i per la suggerent banda sonora. Un espectacle que dura 35 minuts i per al qual cal comprar entrada per a criatures a partir dels 12 mesos. 

Sensacional al saT Zoom

Sensacional al saT / saT!

Fira de bruixes a Blanes

A Blanes, aquest cap de setmana celebren la cinquena edició de la Fira de Bruixes, amb activitats per a grans i petits. La Fira de Tardor de Blanes encetarà l’activitat avui divendres, quan estigui a punt d’amagar-se el sol. El seu nucli central seran la vintena de parades instal·lades al passeig de Dintre, i que divendres estaran obertes fins a les 21.00 h, i tant dissabte com diumenge, de 10.00 a 21.00 h. 

Dins el recinte firal del passeig de Dintre s’aniran fent un grapat d’activitats gratuïtes. Així, hi haurà tallers de maquillatge, animació amb personatges fantàstics, sessions de 'storytime' (contes en anglès) i 'Contes que fan bullir l’olla', a càrrec d’una narradora. Per completar l’oferta lúdica, la plaça dels Dies Feiners també allotjarà durant els 3 dies un parc infantil d’inflables de 18.00 a 22.00 h.

Descobrir el monestir de Pedralbes en família

Aquest diumenge, el Monestir de Pedralbes organitza una nova visita dinamitzada: 'La vida en un monestir medieval'. A l’arxiu de la comunitat es conserva un document antiquíssim que detalla tot el que hi havia al monestir fa gairebé 650 anys. Però què són tots aquells objectes? Per a què servien? De qui eren? On es guardaven? Un recorregut pel recinte ens permetrà donar resposta a aquestes preguntes i descobrir com a l’Edat Mitjana un monestir funcionava com una petita ciutat autosuficient, però connectada amb el món exterior.
La visita és d'11.30 a 13.00 h, i cal fer reserva prèvia. Aquí en teniu tots els detalls.

Titelles a les Corts

L'Espai L'Espiga del barri de les Corts de Barcelona obre la seva programació de tardor, que aquest any tindrà com a protagonistes els titelles. Aquest diumenge (11.30 h) s'hi podrà veure 'Pipa, el titella meravella', un espectacle de titelles de guant a càrrec de la companyia La Puntual. Un espectacle per a tots els públics basat en la tradició dels titelles de guant que es podien veure fa anys a les places i als parcs dels pobles i ciutats.

El seu protagonista és en Pipa, un titella català i universal que deu el seu nom a la cèlebre obra d'Ai Wei Wei 'Sunflower seeds' [Llavors de gira-sol], on una pipa de gira-sol representa l'individu i el seu conjunt representa el poble, capaç de transformar les coses.

Pipa el titella meravella Zoom

Pipa el titella meravella

Més titelles, al Versus Teatre

Aquest diumenge, en una única funció, al Versus Teatre hi podeu veure 'Veoleo', un espectacle especialment concebut per a nens i nenes a partir a partir de 2 anys. 'Veoleo' Trasllada l’acció a una biblioteca imaginària on es guarden tots els contes, els coneguts i els que encara s'han de conèixer. La biblioteca es converteix en un espai escènic, on veure, interpretar i llegir dos dels contes clàssics més coneguts de la literatura universal: 'L’aneguet lleig' i la 'Caputxeta Vermella', dos contes coneguts que comporten moralitats senzilles: el respecte al que és diferent i la iniciació a la vida.

De la mà de la bibliotecària, aquest cop els llibres es transformen en titelles i el teatre es converteix en eines de transmissió de valors.

Veoleo Zoom

Veoleo