A.F.

7 propostes per al cap de setmana

Idees per gaudir en família del cap de setmana

propostes per al cap de setmana Zoom

Diuen que aquest cap de setmana, sobretot la primera part, gaudirem d'un temps gairebé d'estiu, així que no teniu excusa per no sortir de casa amb la canalla i gaudir-ne. Podeu anar d'excursió, escapar-vos al parc o aprofitar alguna d'aquestes propostes:

'Animalades de cine'

Demà dissabte d'estrena. 'Animalades de cine' és una adaptació delirant de faules populars portades a la gran pantalla amb sentit de l’humor i enginy. Petites històries universals que conserven el caràcter educatiu original i hi afegeixen creativitat i diversió. El millor de les faules i del 'cartoon' en una mateixa proposta. Animalades de cine és el nou títol de la col·lecció 'El Mussol del Cinema', formada per seleccions de curtmetratges d’animació que comparteixen un fil conductor i una doble voluntat ludicodidàctica. El personatge del Mussol introdueix les diferents històries adreçant-se directament als petits espectadors i generant un vincle amb ells.

Animalades de cine Zoom

Animalades de cine

Música de cambra per a criatures

Aquest cap de setmana torna 'Setze Cordes', el concert del Servei Educatiu de L'Auditori que acosta la música de cambra als més petits amb el Quartet Quixote i la direcció escènica de Toni Mira. Aquest concert, pensat per a nens a partir d'un any, es complementa amb una aplicació mòbil pensada perquè els més petits puguin gaudir de la música clàssica abans i després del concert. L'app Setze Cordes, igual que el concert, està pensada perquè hi puguin jugar nens a partir d'un any, i ha estat creada amb les músiques i l'estètica del concert que porta el mateix nom. A través de tres jocs senzills es facilita que els nens i les nenes es familiaritzin amb algunes de les músiques i els instruments que després sentiran en directe al concert i s'aconsegueix d'aquesta manera captar molt més la seva atenció.

Setze cordes a L'Auditori Zoom

Setze cordes a L'Auditori / May Zircus/L'Auditori

Activitats al Museu Etnològic de Barcelona

Des d'aquest diumenge 12 de març i fins al 18 de juny el Museu Etnològic i Museu de Cultures del Món de Barcelona proposa un seguit d’activitats per a tota la família. Tallers, actuacions, visites guiades i les seves exposicions estables i temporals tanquen els caps de setmana d’una manera divertida i didàctica. Així, aquest diumenge (12 h) s'ha programat l'activitat 'Casa de pastor, ni té portes ni fa pudor...'. Us agrada la natura? Heu pensat com és viure al camp? Què en sabeu dels pastors? Cantaven? Explicaven històries? Filaven? Cuinaven? Tot explicant contes i històries muntarem entre tots, petits i grans, una rèplica de la cabana del Museu Etnològic. De fusta i amb coberta vegetal. I allà, mentre la fem, veurem com és la vida del pastor. A càrrec de Carles Alcoi.

Visites guiades al Museu Etnològic Zoom

Visites guiades al Museu Etnològic

Estrena de cinema

Avui divendres s'estrena '9 mesos', un drama romàntic franco-belga que ha sigut guardonat amb el Premi Magritte del cine belga a la millor òpera prima. '9 mesos' relata la història d'un embaràs adolescent de forma realista i propera, i el director va optar per la improvisació i els plans llargs per donar més presència a les interpretacions de Galatea Bellugui i Kacey Mottet-Klein.

9 meses Zoom

9 meses

Estrena al Jove Teatre Regina

En el marc de la programació familiar del Jove Teatre Regina, aquest cap de setmana s'estrena una nova proposta de Poca Cosa Teatre, que presenten el seu espectacle 'El carreró de les bruixes'. Es tracta d'una aproximació a diferents gèneres musicals, entre els quals, l'òpera. L'espectacle ha estat dirigit per Toni Albà i estarà en cartell els dos pròxims caps de setmana. Les sessions són a les 17.30 h. 

Carreró Bruixes Zoom

Carreró Bruixes

Gran festa de la Superwoman

Dissabte, al CEM Bac de Roda i organitzada per la Fundació CET 10, se celebrarà el Dia de la Dona amb una jornada titulada 'La importància de potenciar l'hàbit de l'activitat física en l'adolescència', i encara més tenint en compte que només 3 de cada 10 noies d’entre 16 a 18 anys fan esport, mentre que en la mateixa franja d’edat 5 de cada 10 nois fan esport. Una jornada amb més d'un miler de persones inscrites i que comptarà amb una 'master class' de zumba, 'body attack' i 'urban dance' i una festa infantil. Les activitats començaran a dos quarts d'onze del matí. 

Superwoman 2017 Zoom

Superwoman 2017

Jornada solidària a Granollers

Per quart any consecutiu, el col·legi Jardí de Granollers presenta el seu projecte 'Compartim', que en aquesta edició s’ha centrat en la Mediterrània i, concretament, en alguns dels cursos, en la problemàtica actual dels refugiats al nostre país. Els beneficis que es recullin de les diferents activitats organitzades aquest dissabte aniran destinats a l'organització Proactiva Open Arms, una ONG que té com a missió rescatar del mar els refugiats que arriben d’Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. partir de les 10 h es presentarà davant tots els assistents els projectes i els productes creats pels alumnes en diferents classes i espais de l’escola.