A.F.

Psicocontes: llibres que guien + contes que ajuden

La col·lecció Psicocuentos ofereix als pares i a les persones relacionades amb la canalla pautes d'intervenció profitoses avalades per la investigació

Psicocontes: llibres que guien + contes que ajuden Zoom

Edicions Pirámide ha editat dos nous títols de la col·lecció Psicocuentos, que ofereix als pares i a les persones relacionades amb la canalla pautes d'intervenció profitoses en situacions que poden ser difícils per als més petits. En aquest cas, el primer ajuda a fer comprendre a les criatures l'arribada d'un germà, i el segon, a superar la mort d'un ésser estimat. 

Cada títol consta d'un llibre guia per als pares amb informació contrastada i consells pràctics sobre què fer o no en el dia a dia i d'un conte per al nen, amb l'objectiu d'ajudar-lo a enfocar les emocions de manera positiva i divertida, a resoldre les seves preocupacions i dificultats; en definitiva, a enfrontar-se als reptes de créixer, desenvolupar-se i fer-se gran.

Cada edat planteja nous desafiaments que la canalla ha d'afrontar, sovint sense cap preparació. Un dia es troben de sobte que han de menjar aliment sòlid en comptes de líquid, dormir sols, començar a anar a escola...

La seva resistència o els plors preocupen els pares, que no saben com reaccionar ni què fer. El que serveix amb un fill, no funciona amb un altre; el que aconsellen amics o avis no sempre sembla l'adequat ni resulta eficaç. I és en aquest moment com l'ajuda d'experts i d'eines com aquests contes poden ser una eina interessant.

Ara mateix, els títols de la col·lecció són:

Guia: EL NIÑO EN DUELO + Conte: LA ÚLTIMA HISTORIA DE DANTE, EL CUENTACUENTOS ELEFANTE

Guia: LOS CELOS + Conte: UN BEBÉ LLEGA A CASA

Guia: LAS PESADILLAS + Conte: ÁLEX Y EL MONSTRUO DE LOS OJOS ROJOS

Guia: EL NIÑO CON MIEDO A LA  OSCURIDAD + Conte: ÁLEX EN UNA MISIÓN SECRETA

Guia: EL NIÑO QUE NO COME O COME MAL (inclou receptes per menjar bé) + Conte: YACO, EL CABALLO SALVAJE