A.F.

Per practicar el 'mindfulness' a casa

Ediciones B publica '1, 2, 3, ¡respira!', una guia clara, divertida, però també rigorosa per saber com incorporar la calma enmig del caos domèstic

Per practicar el mindfulness a casa Zoom

La criança pot ser estressant, i quan els fills fan una rebequeria no resulta gens fàcil tenir els nervis a ratlla, per no parlar de calmar-los.

Els nens estan aprenent a gestionar les emocions intenses i a parar atenció i prendre decisions útils, però no sempre ho aconsegueixen. Les desagradables lluites de poder poden fer que molts pares i mares se sentin frustrats i desesperançats, i els fills, més alterats i estressats.

Però no necessàriament ha de ser així. En aquest llibre, que es posa a la venda el 21 de setembre, la treballadora social clínica Carla Naumburg proposa solucions reals que us ajudaran, a vosaltres i els vostres fills, a gestionar de forma conscient els reptes diaris.

Gràcies als divertits jocs, activitats i exercicis que conté, podreu guardar les formes, utilitzar el 'mindfulness' amb la vostra canalla i proporcionar-los les habilitats que necessiten per gestionar millor l'estrès, les emocions difícils i els problemes d'atenció.

Les crisis són inevitables, però amb aquest llibre aprendreu què cal fer per restaurar la pau a casa.