Oci a casa 08/01/2018

Què llegim aquesta nit?

Novetats editorials de literatura infantil i juvenil

Aure Farran
3 min
L’interrogant gegant A menjar...  amb els monstres! Què llegim aquesta nit? Bambi Atles d’aventures Smart Phone  Movie Maker Cors de gofra Una història  de futbol Què hi portes,  a la bossa?

¿Ja teniu pensat quin és el pròxim llibre o àlbum il·lustrat que comprareu per compartir una estona de lectura cada nit amb la canalla? Aquí teniu algunes idees.

'L’interrogant gegant'

E. CANAL / S. SERRA

ANIMALLIBRES

El dia que l’Arlet, el Lluc i l’Ibai van anar d’excursió havia nevat tota la nit. Malgrat l’advertiment de la mare perquè no s’allunyessin de casa, van voler pujar fins al cim de la muntanya. Però un perill molt fosc s’acostava entre el núvols. Un cant a la pau recomanat a partir de 4 anys.

L'interrogant gegant

'A menjar... amb els monstres!'

AGNESE BARUZZI

VV KIDS

Gràcies a unes rimes senzilles i unes alegres il·lustracions, els més petits podran aprendre a comptar de l’1 al 10. A més, nens i nenes s’ho passaran bé obrint la boca de cada monstre per descobrir què ha menjat i anar comptant els aliments que hi trobaran. A partir de 3 anys.

A menjar amb els monstres

'Bambi'

F. SALTEN / G. ROMERO

THULE EDICIONES

La reedició actualitzada d’un clàssic de tots els temps. Una novel·la sobre l’aventura de créixer i que parla dels éssers humans a través de la nostra relació amb els animals. Amb precioses il·lustracions tèxtils de l’artista mexicana Gimena Romero, plenes de subtileses i creativitat. A partir de 7 anys.

Bambi

'Atles d’aventures'

R. WILLIAMS / L. LETHERLAND

EDITORIAL FLAMBOYANT

Una volta al món il·lustrada on la canalla podrà explorar els mapes dels set continents amb centenars d’activitats i reptes perquè els aventurers de qualsevol edat en gaudeixin sense moure’s de casa. Recomanat a partir de 8 anys.

Atles d'aventures

'Smart Phone Movie Maker'

BRYAN M. STOLLER / V. BEUREN

EDITORIAL EDEBÉ

Un llibre-joc que permet convertir una caixa en un projector de pel·lícules. Amb tot de conceptes professionals perquè es converteixin en autèntics directors de cinema! Recomanat a partir de 10 anys.

Smart Phone Movie Maker

'Cors de gofra'

MARIA PARR

NÓRDICA LIBROS

Una magnífica proposta per viatjar a Noruega i submergir-se en la vida de la Lena i en Trille, dos amics que afronten un munt d’aventures que sovint els comporten més d’un ensurt. Recomanat a partir de 12 anys.

Cors de Gofra

'Una història de futbol'

JOSÉ R. TORERO / A. LLINÀS

BLACKIE BOOKS

L’aventura d’un petit equip de futbol és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Recomanat a partir de 8 anys. En català i castellà.

una història de futbol

'Què hi portes, a la bossa?'

NAYAT KAID

QUORUM LLIBRES

Una història que ensenya als nens a gestionar les emocions a través de l’humor, de colors vibrants i de personatges entranyables. Recomanat a partir de 4 anys.

Què hi portes a la bossa
stats