Criatures  /  Lectura 05/07/2019

Històries per créixer

Oks&Bo és una subscripció literària sorpresa per a petits lectors

A.f.
2 min
Històries per créixer

El món de la literatura infantil consolida el seu bon moment amb l'aparició de noves iniciatives que busquen promoure el plaer lector entre la canalla. Una nova proposta és Oks&Bo, una iniciativa que busca finançament per posar en marxa un projecte que té per objectiu arribar a milers de nens i nenes i encomanar-los la passió per la lectura.

Les seves fundadores, Núria Serra i Txell Fàbregas, un duo d’humanistes de la UPF, mestres, mares i grans amants dels llibres, estan convençudes que la lectura és una de les millors maneres de compartir temps de qualitat en família i que un bon llibre pot canviar-te la vida. Per això han creat Oks&Bo.

Oks&Bo és una subscripció literària per a petits lectors, de 3 a 7 anys, que cada mes portarà a casa dels subscriptors una capsa sorpresa que contindrà: un preciós llibre il·lustrat de ficció escollit amb molta cura d’entre les millors novetats infantils, juntament amb una guia de lectura i una activitat divertida relacionada amb la lectura del mes. Es pot triar rebre el llibre en llengua catalana o castellana.

OKs&Bo proposea una subscripció literària per a petits lectors (3-7 anys)

Oks&Bo ja compta amb acords de col·laboració amb un ampli ventall d’editorials de gran qualitat, la majoria amb seu a Catalunya, tals com Akiara Books, Libros del Zorro Rojo, Flamboyant, Corimbo, Takatuka, Tramuntana, Astronave, A Buen Paso, Thuleentre, entre moltes altres, que han cregut en aquest projecte com un mitjà idoni per ajudar a difondre les seves obres més destacades.

De moment és possible subscriure’s anticipadament amb interessants descomptes, a través de la campanya que han llançat via micromecenatge a la plataforma Verkami. Els primers llibres es començaran a lliurar durant el mes de setembre.

Els criteris de selecció d'Oks&Bo són:

  1. Els millors llibres de ficció il·lustrats destinats a nens i nenes d'entre 3 i 7 anys.
  2. Que hagin estat publicats en els últims mesos o que encara no s'hagin publicat al nostre país.
  3. Que siguin absolutes novetats (no clàssics ni reinvencions de clàssics) i amb contingut original (ni segones parts, ni llibres de pel·lícules o personatges famosos).
  4. Que hagin estat publicats en català i castellà.
  5. Que siguin llibres inoblidables, d'aquells que et canvien la vida. Amb magnífiques il·lustracions creades pels millors artistes del gènere, amb textos cuidats, que expliquin històries que emocionin, convidin a pensar, descobreixin nous mons i facin estimar els que teniu a prop.
stats