Aure Farran

Novetats per encomanar el plaer per la lectura

Us presentem algunes novetats editorials de tardor perquè compartiu amb la canalla la passió pels llibres

Un conte tan bell com tu / PERE TORDERA Zoom

Si sou dels que compartiu cada dia una estona de lectura amb la canalla de casa, us agradaran aquestes novetats editorials.

'El meu amic llibre'

'El meu amic llibre', que publica l'editorial Blackie Little, es presenta com un llibre que té vida, un homenatge al llibre en paper que es convertirà en el millor amic de la canalla. Hi havia una vegada un llibre que es deia Llibre. Era dur i fort, i deia paraules enginyoses i divertides. Cada dia tenia l'esperança que un nen el descobrís, i se l'estimés i el cuidés com s'estimen i es cuiden els amics. I un dia va passar... Aquesta és la seva història, i en Llibre és a les teves mans per explicar-te-la.. Promet, oi?

El meu amic llibre Zoom

El meu amic llibre / Blackie Little

Col·lecció Petit Fragmenta

Els llibres 'Silencia', escrit per Nina da Lua i il·lustrat per Gemma Capdevila; 'Ioga', amb text de Míriam Raventós i il·lustracions de Maria Girón; i 'El dia d'Anar i Venir', un conte d'Alain Allard il·lustrat per Mariona Cabassa, són les tres novetats de la col·lecció Petit Fragmenta. Inclouen una guia de lectura amb reflexions i propostes pràctiques, destinada a pares i docents. Estan a la venda en català, castellà i portuguès. 'Silencia' és un recorregut pel dolor, la separació, l'amistat, les ferides, les gàbies, els somnis, l'esperança...; A 'Ioga', Míriam Raventós fa una introducció a aquesta pràctica d'una manera molt propera i entenedora; i 'El dia d'Anar i Venir' és una història per entendre que el canvi és sempre present,
i que el que sembla quiet només ho és per un instant...

Fragmenta editorial Zoom

Fragmenta editorial / Fragmenta Ed.

'El llum encès'

Editorial Joventut presenta aquest llibre de Richard Marnier i Aude Maurel que ens situa en una ciutat sense problemes, on les cases són totes iguals i on tot està molt ben estructurat. Però una nit, un veí es deixa el llum encès i l'endemà no obre les portes ni les finestres de la casa, com fa tothom. Un àlbum que aborda de manera subtil la diferència i l'inconformisme amb un grafisme original que deixa volar la imaginació.

El llum encès Zoom

El llum encès / Ed. Joventut

'Els nostres Pastorets'

Un nou volum de la col·lecció de contes sobre les tradicions catalanes d'en Patufet. En aquest nou volum de Roger Roig i Hugo Prades, que publica Cossetània, en Patufet proposa als seus amics representar aquesta obra clàssica i tradicional, amb àngels, dimonis i pastors, d'una manera ben curiosa.

Els nostres pastorets Zoom

Els nostres pastorets / Cossetània Ed.

'Thinks for kids'

'Thinks for kids', de Raúl Bermejo i Nacho Ve, publicat per Kitsune Books, és un llibre de manualitats per fer en família que facilita l'aprenentatge, potencia la llibertat de decisió del nen, la creativitat i el respecte per la feina dels altres. Ho fa de la mà d'una sèrie de propostes de manualitats assequibles a qualsevol edat i pressupost. 

Thinks for Kids Zoom

Thinks for Kids / Kitsune Books

'Els enigmes de la Verbi i el Mod'

L'editorial Rosa dels Vents publica aquest llibre, de Màrius Serra, que proposa resoldre en família enigmes i endevinalles. Màrius Serra, creador dels populars enigmàrius, ens presenta la Verbi i el Mod, dos amics que s'han inventat un joc privat que consisteix a enviar-se enigmes per WhatsApp a partir d'una fotografia. Juga-hi i veuràs com voldràs compartir els enigmes amb els teus amics i família.

Els enigmes de la Verbi i el Mod Zoom

Els enigmes de la Verbi i el Mod / Ed. Rosa dels Vents

Picasso explicat als més petits

Una altra proposta de Cossetània Edicions: 'Picasso', de Marià Veloy i David Maynar. Una gran eina per donar a conèixer als petits de casa la vida i l'obra del genial pintor.

Picasso Zoom

Picasso / Cossetània Ed.