A.F.

Una història d'amistat i cooperació

Una nena, un petit incident i un núvol perdut són els tres elements que donen peu a la trama del primer llibre de la il·lustradora catalana Núria Aparicio

'Cloe y la Nube', una història d'amistat i cooperació Zoom

L'editorial SallyBooks publica 'Cloe y la nube', un còmic d'estil 'cartoon' molt directe i ple d'agilitat dirigit a nens a partir de 3 anys en endavant.

El llibre ens explica la història de la Cloe, una nena alegre i simpàtica a qui li encanta riure i passar-s'ho bé. Un dia la Cloe està jugant tranquil·lament quan de sobte la sorprèn la pluja. Un petit núvol perdut farà que la nena es converteixi en investigadora i intenti trobar la família desapareguda del núvol.

Una història d'amistat i cooperació amb una moralitat per als més petits: aprendre a ajudar els altres, riure, jugar i divertir-se davant qualsevol problema, ja que fins i tot en els moments més foscos sempre hi ha una solució a les adversitats.

El llibre és obra de Núria Aparicio (coneguda com LaPendeja), una il·lustradora i animadora 2D resident a Sant Andreu (Barcelona). Ha treballat com a animadora i directora d'animació en estudis com Neptuno Films i Triacomi, i després d'uns anys alternant feines per a publicitat i agències va tenir la possibilitat de ficar el cap en el món editorial d'on ja no vol sortir!