Criatures 29/03/2019

Conscienciar del 'bullying' amb un 'escape room' per a escoles

A.f.
1 min
Setge a l'aula El malson del 'bullying'

L’empresa Cripthos, d’'escape rooms' portàtils, ha creat StopBullying, un nou joc per a infants amb l’objectiu de sensibilitzar els nens i les nenes de la importància d’erradicar l’assetjament infantil.

L’'escape room' convida els infants a conèixer la història d’en Miko, un nen que pateix assetjament a l’escola. Els infants tenen 15 minuts per ajudar-lo a trobar la seva gorra amb les pistes amagades a la biblioteca, el vestidor, el pati i l’aula de música que es recreen amb els plafons de l''escape room'.

L'exploració, la lògica i la deducció entren en joc per eliminar el 'bullying'.

StopBullying és un 'escape room' portàtil pensat per instal·lar en escoles, tot i que també es pot traslladar en esplais i festes particulars.

'Escape room' com a eina pedagògica

'Escape room' com a eina pedagògicaAmb StopBullying els infants aprenen jugant. Les proves estan dissenyades perquè els alumnes prenguin consciència de la manera d'identificar les situacions d'assetjament, els actors implicats i les pautes d'actuació que han de seguir en aquestes situacions. A més, es facilita una guia pedagògica perquè el professorat pugui desenvolupar i reflexionar sobre les proves i els aprenentatges a l’aula.

Instal·lar l''escape room' StopBullying és senzill. Dos professionals s'encarreguen del muntatge, la dinamització i el desmuntatge mentre els infants duen a terme una activitat de conscienciació sobre el 'bullying' divertida i en equip.

stats