A.F.

Torna l'Emotour

Els mestres es mobilitzen perquè l'educació emocional formi part de les seves habilitats per educar

Torna l'Emotour Zoom

Per segon any consecutiu La Granja organitza l'Emotour, cicle de conferències gratuït i exclusiu per a professionals del món educatiu que pretén fer arribar l'educació emocional a tots els racons de Catalunya i aquest any també d'Andorra, amb més de 1.500 professors, mestres i educadors inscrits.

En l'Emotour hi participaran professionals i experts de la talla d'Eva Bach, Jordi Amenós, Laia Casas, Cristina Gutiérrez Lestón i Montse Jiménez

Després de la primera edició, que va ser tot un èxit i en què es donaven eines útils i pràctiques sobre quatre dels reptes que preocupaven més els mestres (els nens sobreprotegits, la relació amb les famílies, l'entesa amb els companys del claustre i els adolescents), en aquesta segona edició  fan un pas més i les conferències tractaran: 

  1. Els motius pels quals els mestres han de tenir cura de les seves emocions per ser 'influencers' dels seus alumnes. Amb Eva Bach i Montse Jiménez.
  2. D'on venen les idees per potenciar i entendre la creativitat. Amb Jordi Amenós.
  3. La neurociència per transformar l'educació. Amb Laia Casas.
  4. Com introduir l'educació emocional a l'aula per entrenar els infants per a la vida. Amb Cristina Gutiérrez Lestón.

Una de les novetats d'aquest any és la certificació per part del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a curs semipresencial per als docents, amb un curs online complementari de 13 hores, totalment gratuït. Cal esmentar especialment la participació altruista de tots els ponents de l'Emotour.

L'èxit aclaparador (llista d'espera en totes les sales) és una mostra clara de la necessitat urgent que té el sector educatiu de proveir-se d'eines pràctiques per educar les noves generacions.

La GranjaAbility Training Center és una granja escola situada a Santa Maria de Palautordera, per on passen cada any més de 18.000 nens i joves d'escoles de tot Catalunya. Arran de l'augment de les mancances emocionals dels infants (pors, baixa autoestima, inseguretat, etc.) i de la manca de recursos del sistema educatiu, ha desenvolupat durant 12 anys un mètode basat en l'educació emocional amb resultats demostrats científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona. Compromesa amb l'educació, comparteix el seu coneixement amb el sector educatiu, amb iniciatives com la de l'Emotour. La Granja treballa amb La Masia del Barça i amb l'Hospital Sant Joan de Deu amb el seu mètode d'educació emocional.