Embaràs 18/09/2018

Tallers per cuidar-se quan es busca un fill

El programa Cuida't vol proporcionar suport emocional i fisiològic a les dones que volen ser mares

A.f.
2 min
Tallers per cuidar-se quan es busca un fill

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Sant Pau, la Fundació Puigvert i l'associació She Oak inicien el programa Cuida't, una sèrie de xerrades dirigides a les persones immerses en programes de reproducció assistida. Aquest programa vol proporcionar un suport emocional i fisiològic a les dones que desitgen ser mares a través dels consells dels professionals assistencials i de terapeutes per tal de tenir cura, alhora, del cos i la ment.

Les dones que estan immerses en un procés de medicina reproductiva cada cop més demanen suport que les ajudi a l'hora d'iniciar i portar a terme aquest procés. Per aquest motiu, Sant Pau i la Fundació Puigvert han promogut per a les seves pacients el programa Cuida't que porta a terme l'associació She Oak, organització sense ànim de lucre que reuneix professionals de la fertilitat i mares que van haver de recórrer a la reproducció assistida.

Els tallers comencen demà dimecres a les 19 h a les sales polivalents de l'Hospital de Sant Pau (Bloc A, planta 2) amb 'Tarda de ioga terapèutic enfocat a la relaxació'. Les pròximes xerrades seran:

  • 17 d'octubre a les 19 h. 'Consells pràctics durant els tractaments', a càrrec de ginecòlegs i dones que han sigut mares després d'un programa de reproducció assistida.
  • 14 de novembre a les 19 h. 'Nutrició i fertilitat', a càrrec d'un nutricionista especialitzat en salut femenina.
  • 12 de desembre a les 19 h. 'Teràpies naturals i reproducció assistida'. A través de l'acupuntura i l'osteopatia es parlarà de com optimitzar els tractaments mèdics.

Aquesta iniciativa endegada per Sant Pau, la Fundació Puigvert i She Oak s'emmarca dins el programa de sessions divulgatives que des de fa anys el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau i la Fundació Puigvert organitzen per a les seves pacients.

Podeu consultar el programa sencer del programa Cuida't aquí.

stats