Criatures 31/03/2018

Ginys i enginy, Da Vinci "on fire"

1 min
Ginys i enginy,  Da vinci "on fire"

Imagina que tanques els ulls i quan els obres et trobes, de cop i volta, a Roma. Tens l'oportunitat de gaudir d'un munt de petits plaers com ara passejar per Piazza Navona, una de les places més encantadores del món, esmorzar a Piazza Campo de' Fiori, tot veient l'agitació de les parades del mercat...

Aprofitant que ja hi ets, m'agradaria proposar-te una visita a la Mostra di Leonardo, l'exposició permanent sobre l'extraordinària producció de l'artista del Renaixement Leonardo Da Vinci que acull el Palazzo della Cancelleria.

Da Vinci va ser una figura avançada al seu temps. El seu humanisme el va portar a explorar diverses disciplines i a cercar la seva transversalitat, tot deixant-se dur per una curiositat i una creativitat immenses. Leonardo Da Vinci va ser capaç de materialitzar les seves idees i els seus somnis.

Mostra di Leonardo

T'imagines un giny que et permeti caminar per sobre de l'aigua, volar com un ocell o travessar un riu? Aquest geni renaixentista ens va deixar un llegat d'enorme transcendència, un cos de coneixements inspirador i vigent en la ment de molts científics i tecnòlegs actuals.

Si fas realitat aquest viatge a Roma, no deixis d'anar a la Mostra di Leonardo al Palazzo della Cancelleria.

+ Detalls

INFORMACIÓ

Mostra di Leonardo

Leonardo Da Vinci

stats