Criatures 23/01/2012

A veure qui la diu més grossa II

4 min

- Bon dilluns!! Què començem amb uns somriures? Ahir em va trucar una llevadora i em va recordar que tenia més bestieses per publicar! Un altre dia us explico la conversa, avui us deixo amb aquestes perles!

-

• Ginecòlegd'urgències: “Amb una mastitis cal deslletar o pots infectar el nen”. Vaig sortir amb recepta d'antibiòtic per mi i la recepta de llet artificial pel nen. • Quanel meu major tenia unanyetem van operar d'hèrnia i en elpre-operatori pregunti si hi havia algun problema d'incompatibilitat (de l'anestèsia) amb la lactància. La infermera em pregunto l'edat del meu nadó i quan li vaig dir que 1 any em va dir: "Saps que ja no li estàs fent cap bé, no?? • Metgessade capçalera de la meva mare: Jo: Mira, que tinc el metge a Xàtiva, però com a treball aquí m'he sortit unmomentetperquè no em trec el refredat de sobre i per no perdre tantes hores ... Tingues en compte quan em receptes que estic alletant

Ella: Al teufilllllllllll???? Però quin temps té ??????

Jo: tretze mesos

Ella: Deu meu! Això l'hi has de treure però JA! No només no alimenta, és fatal psicològicament parlant.

Jo: Ahsiiiii? Doncs no ho sabia, em fas la recepta si us plau?

• Al tramuatòleg: Dr: Doncs en les radiografies no et surt res. Jo: I una ressonància? Dr.: No, no. Et donaré medicació per al dolor durant tres mesos. Jo: D'acord, tingui en compte que estic donant el pit Dr.: Quants mesos té? Jo: Divuit Infermera: Acabéssim! Jo: Perdó? Dr.: Quina mania teniu ara amb donar el pit TANT TEMPS, normal que et faci mal l'esquena, camina, treu-li la teta i quan estigui deslletat tornes. Jo: Miri, ni la vaig a deslletar ni vaig a tornar quan ella es deslleti sola Demano canvi de metge al moment, em van fer ressò i tinc dues hèrnies discals. • Ginecòlegprivat. Primera revisió després mesos després del part. Revisió dels "baixos", tot perfecte, revisió dels pits: Dr. Li vas donar pit o biberó? Jo: Li dono pit. Dr.¿Peròencara li dones pit!?, Què faràs com les gitanes, donar-li pit fins que li vingui la regla? Jo. Fins que ella vulgui. Dr. Però tu ets gitana o paia? Jo: Jo paia, i el meu marit gitano (mentida) Dr:...... Passem de nou a consulta Dr. Doncs ja li pots anar traient el pit, quina barbaritat, segueixes la moda per a tot? Jo: Em pot dir si està tot correcte per posar-me l'anell? Dr. Que sàpigues que l'anell no el pots fer servir fins el deslletament. Jo. Moltes gràcies, quant és? Dr. 80€, si hi hagués alguna cosa en els resultats, com sempre, et diríem. I fes el favor de llevar-li el pit. • Em van dir quela podiaofergaramb els meus pits ... "Estreny aquí i així (tocant-me) perquè no s'ofegui" " Segueix viva 3 anys després • Lameva filla després d'una súperbronquiolitisals 6 mesos havia guanyat molt poc pes i la pediatra que a la seva consulta m'havia vist donar de mamar 2 vegades, m'explicà que la meva filla guanyava poc pes perquè menjava molt pit, que com no parava de donar-li teta, prenia tanta llet que el seu cos no podia gestionar-la. A més em va aclarir que la meva filla no era un remugant! Vaja, no ho havia notat ... • 15dies de nascut el metge: “La teta, cada 3 hores, i només 20 minuts. Això, de 8 del matí a 12 de la nit. De matinada, res de teta, perquè a aquestes hores no tindrà fam. Si insisteix molt, li dóna unbibeamb una infusió d'anís estrellat. I no et fiquis en martingales”. • Llevadora, setmana 20 i pico de gestació : Ll:Voldràs donar-li pit? Jo: Eh, doncs, sí. Ll: A veuredeiximveure els pits. Jo li ensenyo amb cara de no saber perquèm'elsfa ensenyar. Ll:UUUFFF, amb aquestes tetes tan petites NO podràs donar de mamar (!!) • Auna mare que es va fer una radiografia de tòrax li va dir que no li donés de mamar en no sé quantes hores però que es tragués la llet i la hi donés amb el biberó ... Mamelles radioactives!!! • Nenamb febrer i mocs. Pediatra: li dones tal medicament, molt líquid i res de pit com a mínim un parell de dies, que la llet materna famocs.

• Ala visita dels 15 dies del meu primer fill:

P: quantes vegades li dones pit? I quanta estona?

-

Jo:No ho sé, molt, per ell tot el dia.

-

P: Ui! Això no pot ser, et pren el pèl, ja li pots donar xumet ibibid'aigua.

• Lainfermera, (amb 9 mesos del nen): "... Però la teva llet no val perquè el nen ara té més activitat i necessita hidrats de carboni"

stats