Som la llet

Alba Padró i Arocas

Per les que feu possible l'alimentació de la Laura

Hola a totes, com sabeu estem recollint llet per la Laura. M'acaba d'arribar aquesta carta d'agraiment i no puc més que fer-la arribar a totes!

 

 

"Bon dia a totes,

 

Sóc el Nacho Guerrero. Probablement no us soni el meu nom, però si us dic que sóc el marit de la Maria Berruezo i pare del David i la Laura segurament ja m’ubiqueu. Sóc, dit d’una altra manera, el gran afortunat de comptar amb donacions voluntàries de llet de moltes mares que volen “suplir en lo possible” el paper de la Maria com a mínim en l’alletament de la Laura.

Tinc la necessitat constant d’agrair tot el que totes les mares, a través d’Alba Lactància i coordinades per l’Alba Padró, esteu fent voluntària i desinteressadament per nosaltres. A la Laura li esteu donant el millor que teniu i l’ajudareu a créixer. A la Maria (que està estable a la UCI i amb bon pronòstic) li doneu força, aire fresc i energia per relactar la Laura quan pugui. Si ho aconseguim serà gràcies a totes vosaltres! …i a mi, em feu un favor immens! A casa nostra, temporalment, hi falta “la mami” i tot i l’ajuda que estic rebent (impressionant) si a sobre tinc llet materna per la Laura doncs estic molt més tranquil. Sé que dins del que son ara les circumstàncies estem fent el millor possible.

En fi, simplement això. Gràcies una i una altra vegada. Gràcies a totes les mares donants, gràcies a l’Alba Padró i tot l’equip d’Alba Lactància, gràcies a tots els professionals als que des d’Alba s’està consultant constantment sobre l’estat de la Maria i la seva llet i gràcies també als “petits damnificats” de tot això: marits i nens que segur que entenen que la seva dona/mare els hi robi una mica de temps per ajudar a una altra dona. Jo, com a marit, també els hi vull donar les gràcies a ells!

M’agradaria dir-vos que us tornarem tot això quan passi tot però sé que no puc. És massa gran.

Infinitament agraïts,

 

Maria, David, Laura i Nacho. "