Criatures 16/09/2013

El nostre Congrés

3 min

- Escric encara amb la ressaca post congrés amb els ulls inflamats de tant plorar i el cos masegat. Però feliç i satisfeta de que ens hagi sortir un nen tan guapo!

-

Quan vam començar a plantejar el congres fa més d’un any vam començar a fer una mena de carta als reis mags d’orient. Una carta plena de desitjos que per fi ahir vam veure com es feien realitat. Teníem coses molt clares, volíem que fos un congrés rigorós i tan científic com ens fos possible, això sí, sense deixar totalment de banda les emocions. Com sabeu era un congrés centrat en la diversitat i les taules rodones i les ponències s’han organitzat amb aquesta premissa.

Anava a fer-vos un resum de les taules, les ponències, les comunicacions ... I m’he adonat que no puc. M’he adonat que no he anat al meu (nostre) congres, que tot i portar el meu cartellet de congressista penjat al coll no he vist ni escoltat res, bé per ser exacta, només la taula on he participat.

Jo he estat entre bambolines, amb les meves compis: coordinant, treballant, solucionant, dirigint i fent possible la logística de l'event.

Cal dir que és una feina també molt emocionant!

Sé que ha anat bé pràcticament tot, s’han produït petits incidents només faltaria, però la valoració global de tot plegat és altament positiva. I tinc el WhatsApp i el Facebook ple de missatges preciosos. Gràcies a tots per les vostres paraules que he anat fent arribar a la colla que formem ALBA.

Jo des d'aquí vull fer dues coses. La primera agrair als ponents, moderadores i mestre de cerimònies la seva tasca. Els primers perquè quan vam començar a gestar el congrés i vam imaginar qui vindria, vam apostar per molts d’ells a la primera. I no només van acceptar la nostra invitació, és que ho han fet de conya! Han estat fantàstic! Sou molt grans!! Em sento inflada com un paó per la vostra feina, dedicació i compromís!

I per últim agrair a les Albes, A LES MEVES ALBES, la feinada que han fet! Elles tampoc han vist ni gaudit de pràcticament res, elles han treballat totes les hores del congrés per aconseguir tenir-ho tot sota control. Som un equip fantàstic! Realment aquesta aventura ens ha servit, a part d’estar a hores d’ara fetes fosfatina, per conèixer-nos a fons, per recolzar-nos i sentir-nos una pinya! Sou fantàstiques noies! Hem plorat, rigut i emocionat i això no té preu. Ha estat el regal més gran que m'emporto de tot aquesta peripècia.

I com que pràcticament totes es van perdre el meu reconeixement al discurs de clausura (estaven recollint els llibres i el material) el vull deixar avui aquí per escrit, perquè tothom ho sàpiga, però especialment perquè vosaltres ho sapigueu:

(...)

No m'agradaria acabar sense explicar-vos que per ALBA Lactància Materna aquest congrés ha estat marcat, per bé i per mal, per l'atropellament que van patir Maria i Laura, precisament quan venien cap a la segona reunió del comitè organitzador.

Al juny de l'any passat ens vam veure obligades a deixar el congrés a un costat per centrar-nos en ajudar-les. Van ser moments molt durs, i malgrat no tenir les eines necessàries per afrontar-nos-hi, vam aconseguir tirar endavant, tots junts.

La Maria no es cansa de donar-nos les gràcies, però en realitat va ser ella, al costat de Nacho, David i Laura, qui ens va fer un regal immens: d'amistat, confiança, apoderament, força, seguretat ... Gràcies família, us estimem!

(...)

Dono les gràcies a totes les assessores d'ALBA per la seva tasca abans del congrés i durant el mateix. Cadascuna ha fet no només el que ha pogut, sinó el que millor sabia fer. Som un gran equip i em sento molt orgullosa de formar part d'ell. Per a mi, sou les millors assessores del planeta. No sé si tornarem a organitzar un altre congrés, però segur que farem moltes més coses juntes.

Dono les gràcies a Eulàlia Torras, la “jefa", per ser-hi, per ensenyar-me, per la seva paciència, per no rendir-se al cansament, per currar fins a la matinada i especialment per aquelles tardes de te i galetes que ens hem marcat. Gràcies, “jefa”

Doncs això, espero que algun dels congressistes pugui fer un resum acurat del que va ser el X Congrés de FEDALMA perquè jo només us puc parlar del Congrésde portes cap endins, perquè jo només us puc parlar de les meravelles que he viscut mentre 300 persones gaudien del X Congrés de FEDALMA

stats