Criatures 18/12/2011

La millor defensa? Un bon atac! II

3 min

- Només falten 5 dies per Nadal i després del'èxit de l'entrada de la setmana passada i a petició de moltes de vosaltres avui toca acabar-nos de preparar.He fet de l'entrada de la setmana passadanoves samarretes

-

El tema de la meta és més fàcil que surti en algun moment del sopar o del dinar de Nadal, perquè evidentment les nostres criatures demanen quan demanen i els és igual què pensen els altres de que facin teta. Ells no tenen perjudicis i es mostren tal i com són! Però el tema del collit no és tan normal que surti a la sobretaula a menys que l'àvia o qualsevol membre de la família que sàpiga dels nostres hàbits nocturns faci la gracieta amb el tema! Que també hi ha el graciós que treu el tema per fotre i explicar-te com el nen del veí (que és més petit que el teu) dormsolet tota la nit des de fa mesos! Apa, i així sembla que el teu no sàpiga dormir sol!

A la gent els xoca que dormim amb els fills, és un comportament que no els entra al cap i que no acaben d'entendre per aquesta raó les preguntes o els comentaris sobre el tema no tenen pèrdua:

-Què no teniu més llits? (No, la crisi no és la causa de les nostres aficions nocturnes!)

-Però com us pot agradar dormir així? (T'ho diu algú que dorm amb la parella amb un llit de 1,30. Com a mínim les teves criatures fan menys volum)

-I ja hi cabeu? (No, jo dormo a terra)

-I la vostra intimitat? (Si pensen que només es poden tenir relacions sexuals al llit és que tenen poca imaginació)

-I això és higiènic? (OSTRESO_o)

No cal dir que aquesta última frase és la que més riure em fa! Què si el llit familiar és higiènic???!!! A veure pudoretade peus a vegades se'n sent una mica però ens dutxem cada dia, i que punyetes ens agrada compartir bacteris! Ja se sap: la família que comparteix bacteris és manté unida!

El tema del collit té més possibilitats de sortir si heu de fet nit a casa d'un familiar. Si aneu amb parella i criatures us voldran posar a cada un en un llit i és clar si heu de destapar en aquell moment que en llits separats no podeu dormir ja tenim el xou muntat.

El que més gràcia em fa és que he sentit moltes dones que diuen que no poden dormir sense la seva parella, que el trobaran a faltar (si ell marxa de viatge per exemple), que estan segures que no podran dormir.... I això ho podem entendre tots. I ens fapenetala pobra noia que se sent tan trista i tan perduda. Però una criatura ha de dormir sola, res de dormir amb els pares o la mare al costat.Apa, busca't la vida criatureta! Sembla que el poder dormir acompanya sigui un privilegi dels adults, de les parelles. Si ets petits encara no pots optar a dormir acompanyat.

Aquest símil, sobre el son dels adults, l'acostuma a entendre tothom i potser us donen la raó i accepten sense masses inconvenients que dormir amb la criatura té la seva lògica però si no és així cal un repertori de frases curtes que podeu deixar anar als interfectes que vulguin demanar-vos explicacions sobre els vostres hàbits nocturns:

- Dormo amb el nen perquè tinc por de la foscor (o dels monstres)

- Ell vol dormir sol però jo no el deixo! (així les neuròtiques sou vosaltres)

- Ja he intentat que dormi amb el veí del cinquè però em prefereix a mi!

- És que el pediatra ens ha prohibit que dormi sol.

-Però tu dorms sol(-a)? (amb cara de pena)

-Veu massaShinChani ara vol dormir com ell!

Amb la lactància prolongada (atenció: per qualsevol persona de fora delmundilloalletar més de 6 mesos és lactància prolongada) et solen fotre més canya. Més que res que alletar ho fas tot sovint i ho fas en públic.Collitar ho fas en privat i pot ser un secret a veus però una mica més íntim. I tingueu molt clara una cosa potser vosaltres dormiu de manera habitual amb la criatura però gran part de la població dorm diverses vegades a la setmana amb les seves criatures!

Per tant per molt que considerin la vostra conducta poc oportuna o de "gitanos", ells d'amagat també ho fan.

M'agrada collitar perquè no hi ha cosa tan maca com obrir els ulls i que et regalin un somriure de bon dia, una abraçada i mil petons.

stats