Criatures 08/03/2013

Molt amablement...

2 min

- Per avui tenia un entrada diferent però m'ha semblat que aquesta mare, que prefereix no dir el seu nom, té dret a queixar-se i rebre resposta. - En aquesta entrada parlàvem del que cal fer quan et recriminen que donis el pit en un espai públic o privat o quan et conviden molt amablement a marxar o canviar de lloc.

Aquest mail em va arribar ahir, i és evident que aquesta mare té tot el dret a estar indignada. Us deixo el seu testimoni a veure si podem, com a mínim, aconseguir que des de l'institut Dexeus es disculpin.

"Tinc 30 anys i sóc mare d'un nen de 3 anys i mig i una nena de 3 mesos.El meu nen va fer pit fins l'any i amb la nena m'agradaria allargar-ho una mica mes.I m’agradaria explicar què em va succeir l’altre dia, sé que aquí em podreu entendre...

El meu marit i jo no podíem tenir fills i desprès de donar moltes voltes per Tarragona vam acabar a Dexeus a Barcelona.Allà de seguida van trobar el diagnòstic i vam començar amb el tractament de fertilitat. Després de 7 anys, i havent-nos gastat molt de temps i diners hem aconseguit tenir una família de 4 (que és el que volíem) i fins fa dues setmanes estava encantada amb el tracte de la clínica.

Però fa dues setmanesvaig anar a fer la revisió de la quarantena, i després de gairebé dues hores en el cotxe amb una bebè de 90 dies que li encanta la teta, la nena volia pit i en el moment que entro a la sala d'espera i em disposo a donar pit ve una infermera i molt "amablement" em diu que disposen de una sala de lactància. Jo ja coneixia la sala de lactància, aquesta sala esta a una altre planta i sense llum natural. Així que li contesto a la infermera, que a mi m’és igual donar pit en públic, i em respon: no si no és per tu, és que es pot ferir la sensibilitat d'alguna persona que està en tractament.

I aquí es quant em vaig indignar, perquè el que pot ferir la sensibilitat d 'alguna parella en tractament en tot cas és veure el nadó, no? No el fet d'alimentar-lo. A part, què tenen una sala a una altrew planta per les mares que donen el bibi? O és que alimentar amb bibi no fereix cap sensibilitat!!!!???

I per acabar de rematar la visita, la ginecòloga em pregunta quant tinc intenció de deixar el pit. Però si només fa 40 dies que li dono!!! Així que li responc que quan la nena vulgui i em va mirar amb una cara de "aquesta noia és de pagès"...

Doncs sí visc en un poble petit i a les afores i què!!!???

Quan vaig arribar a casa estava molt enfadada i vaig enviar-los un mail demanant explicacions i no vaig obtenir cap resposta. Al cap d'una setmana vaig trucar-los i em van dir que havia estat un factor puntual i que em respondrien el mail que havia enviat però evidentment no tinc cap resposta!!!

Necessitava explicar-ho algú!!"

stats