Criatures 21/06/2010

Tetasutra il·lustrat

3 min

Ets una dona alliberada que es pensava que sabia fer totes les posturetes del món però quan alletes t'adones que et faltava molt per aprendre.

A l'hospital amb una mica de sort el personal t'ha col·locat la criatura al pit. I aquest "col·locar" és en el sentit més literal de la paraula. Tu evidentment no tens ni idea de com s'ha de col·locar una criatura al pit per tant et deixes fer.

-Descorda't la camisa- et diu la llevadora.

I t'esclafa la criatura contra el pit i et sents com qui rep un bolet a la cara sense veure'l venir. Pràcticament ni respires ni et mous. No fos cas que haguéssim de repetir l'operació. Les instruccions son tan escasses i espartanes que no t'atreveixes a dir ni mu.

-L'has de col·locar així - et diu mentre creua la porta i desapareix passadís enllà.

Quina visió més efímera! I és queclar del tot no ho veus, perquè a part de posar la teta a disposició de la criatura no has fet res més. De fet no saps ni com reproduir-ho. I acostuma a entrar més personal a l'habitació i es repeteix la mateixa escena, això si, amb petites variacions que no ajuden a saber quina és l'opció bona i quina no ho és tant. I de cop sents que comences a embolicar-te com una mosca a una tela d'aranya. SOCORS!!

També hi ha aquelles professionals de la salut que recomanenfer mil posturetes per aconseguir "buidar" tot el pit. I així és com la criatura es converteix en les busques del rellotge, fa voltes i mésvoltes.Perquè és clar,no segueixesaquestarecomanacióper gust, només perquèva acompanyada d'una amenaça greu. Si no ho fas com et diuenpatiràs els més terrible dels mals, i si parlem de tetes, això és tradueix en una mastitis de cavall. I comencen les primeres pràctiques de Tetasutra il·lustrat: dreta, esquerra, amunt i avall.

I quan ja tens més ànims surts al carrer i mentre prens tranquil·lamentuna orxataen una cafeteria, que ja sabem que no augmenta la producció de llet però es posa de meravella, la senyora del costatet diu que esteu molt macos, que quina estampa més tendre però, sempre hi ha un però, que el nen ha d'estar més separat del pit que d'aquella manera no pot respirar pobret. I l'orxatase't remou dins el cos.

I siguem sinceres,al cap de pocs mesos de tenir el títol de mare lactant, acabes fent dues postures; asseguda amb el nen en posició de bressol i estirada al llit amb el nen paral·lel al teu cos. Això és una mica com el sexe o ets un aventurer innovador o d'un parell ( o tres) de posturetes no passes! Que sempre acabes amb rampes a les cames i amb l'esquena feta un cromo.

I quan et penses que ja ets un crack en el tema, les criatures creixen i és clar ells també volen dir-hi la seva.També volen gaudir del Tetasutra, només faltaria. I de cop, un dia, la criatura comença fer pit i mentre mama pateixes, pateixes molt, perquè veus com el teu mugró es converteix en una mena de sortidor de gasolinera, que s’allarga i s’allarga i sembla que pot arribar a ser infinit, i de copet trobes el cul de la criatura en plena cara.No saps molt bé com heu arribat fins aquí però ell sembla divertit i a tu no et fa capmal, així que cedeixes al nou esport de risc que ha inventat el teu nen. I és clar com mare orgullosa et penses que això que fa és una raresa seva però t’adones que els nens de les teves amigues tenen la mateix flexibilitat i imaginació. Tots ells practiquen Tetasutra, creant posicions noves cada dia, postures d’allò més complicades i rocambolesques.

Ara sortir al carreri donar pit és un esport de risc, deixant a part les posicions que el teu fill pot adoptar per mamar els comentaris de la gent et demanen un esforç de paciència i prudència extra. Això, ho poses el platet a terra a veure si et fas un sobre sou amb l'espectacle.

L' indomable nen acròbata i el fantàstic mugró elàstic, xou en directe sense limitació horària!

stats