Criatures 08/06/2011

Hi ha lleis absurdes

3 min

Noies, seguim esperant bones notícies. Esperemla resolució d'aquesta truculenta història quefan viure a la Habibaiseguim amb el cor encongit esperant que per fi es pugui reunir amb la seva nena.

No hi ha moltes notícies més. La premsa ha començat a parlar del tema i l'IMMF ha donat la seva versió dels fets, indignat per cert. L'han acusat de ser una mala mare, de no alimentarla nena demaneracorrecta i de ser agressiva amb la nena. Sense paraules. Confiem en que ben aviat es puguin retrobar i que res ni ningú les pugui separar mai más.

Però avui us volia parlar d'un fet ocorregut la setmana passada i que vaig desplaçar del bloc per poder parlar de la Habiba. Als EUA, concretament al poble de Forest Park (Georgia)una ordenança municipal havia prohibit a les dones alletar en públic.

Sembla que el conseller John Parker, pretenia lluitar contra el nudisme incontrolatque impera al poble (??) I dic jo, a Forest Park tothom va en boles o què? Si les mares alletaven i eren enxampades in fragantipodien serdenunciades per indecència pública!

Només hi havia una ordenança anterior on també es podia denunciar el mateix crim, i contrectament s'aplicavaals establiments "d'entreteniment" per adults. Sí noies, és que claramentés el mateix! De donarla teta a la barrastriptease només hi ha un pas, és de sentit comú!

Però el més diverit, per dir-ho així,és que els membres de l'ajuntament de Forest encara van filat més prim i van optat per prohibir només la lactància públicaen les criatures majors de dos anys.

Erade bojos, fins els 23 mesos podies alletar on et vingués de gust i ningú et podia multar però als 24 mesos de cop i volta sense cap mena de justificació alletar ja era una indecència! Serà que les mares lactants a partir dels dos anys a Forest tenienel costum de despliotar-se per celebrar-ho?

I jo tambéem pregunto, com ho saben els agents de l'autoritat l'edat de la criatura? Els nens lactants de Forest deuen tenir un comptador a l'esquena o és que els agents tenen un registre acurat amb la data de naixement de cada criatura del poble?

Amigues i amics, no busqueu la lògica en aquesta ordenança perquè no la té. Només espero que ara que a Barcelonatampoc podem anar nusos pel carrer, amb les noves ordenances,a cap il·luminat se li acudeixi imitar lesnormes absurdes de Forest.

És de bojos! Les mares de Forest van protestat amb una "tetada" pública davant de l'ajuntament, per escruixir una mica els consellers i sembla que ho van aconseguir-ho perquè han aconseguit una revisió de l'ordenança i d'aquesta manera el passat dilluns ha eliminat tal animalada de les prohibicions del poble.

Dillunsho vaig dir i ho torno a dir, sé que on acaba la llibertat d'un comença la llibertatdel altre, però pensar que alletar pot ser immoral o que pot ser una provocació, demostra que estem molt malalts. S'ha de tenir una ment molt retorçada per comparar la lactància amb temes sexuals o d'exhibicionisme com han fet a Forest.

Les autoritats, els governs haurien de protegir i assegurar la millor nutrició i salut pels seus ciutadans, no dic que obliguin a les mares a donar el pit, i que només es pugui comprar llet artificial amb recepta mèdica com fanen algun paísasiàtic, però prohibir per prohibir, deixar de banda o no defensar és vergonyós. Perquè en el fons la lactància és un bé per la societat en general:

  • Menys despesa en medicaments tant en les criatures com en els adults que van ser alletats
  • Menys absentisme de la feina, perquè les criatures no emmalalteixen
  • Menys despesa mèdica en les criatures i en els adults alletats de nenes

Ens cal mésseny i menys ments recargolades per governar-nos. Hi ha lleis tan absurdes que no fan riure, fan plorar!

stats