Som la llet

Alba Padró i Arocas

Haití, imatges amb censura

De nou els plans capgirats però estic rabiosa i em cal explicar-ho!

Acaba d'aparèixer aquesta preciosa noticia a la premsa:

http://www.cuatro.com/noticias/videos/bebe-22-dias-rescatado-vida/20100121ctoultpro_46/

La nena de 22 dies ha estat 8 dies sense menjar, aïllada sota les runes de casa seva. Avui l'han tret de sota la runa i per fi ha pogut tornar amb la seva mare. Ha tornat mamar com si tal cosa. Ara es recupera al hospital de manera satisfactòria.

No és preciós????

Doncs algú ha decidit ( no crec que siguin de l'equip de cuatro o cnn+) que veure la nena mamar, o potser veure el pit de la seva mare no era adequat.

Ens em trastocat tots???

Portemvuit dies veient imatges de cossos sagnants, llençats als carrers, atrapats sota les runes. Persones ferides, agonitzant, membres amputats,horror i dolor.

Baralles per una porció d'aliment. "Lladres" abatuts, ajusticiats i calcinats en ple carrer.

I tot això ho em vist fins la sacietat, els diaris la televisió; ha estat un bombardeig constant d'imatges cruentes sense censura ni cap mena d'evasió de la realitat.

Estic sense paraules.

I avui, una bona notícia una historia pràcticament sobrenatural (com aguanta una criatura 8 dies sense aigua ni menjar?) ens la censuren, l'amaguen i l'eviten! Els ha fet mal als ulls???

És clar, ja ho sabeu. Els pits d'una dona només serveixen per vendre. Si, per vendre: cotxes, rellotges, gelats....el que sigui. Però quan són mostrats en tot el seu esplendor, en tota la seva virtut i la seva capacitat de donar vida....algu tria amagar-los.

Enteneu-me; és indecent!