Criatures 21/11/2011

Criant a coll

4 min

---

El primer porta bebès que em vaig comprar va ser unamotxillamediàtica. Molt soroll i poques nous!

--

Aquesta motxilla que no penso citar, i anomenaré BBJ, em permetia transportar la Maria però poca cosa més. De fet no em podia imaginar alletar en aquella andròmina. Els pits em quedaven a l'alçada del seu pit, o ella s'encongia o jo pujava la teta al seu nivell. Desastre total!

Per sort una veïna va tenir una criatura i em va demanar si valia la pena comprar-se un com el meu. Li vaig deixar per provar i mai més vaig veure la veïna, es va divorciar al cap de poques setmanes i va marxar del barri, ni laBBJque no vaig veure mai més! Però no us penseu que la vaig trobar a faltar!

Ja feia setmanes que havia comprat un fulardHoppedizde color vermell cridaner. No us negaré que la primera tarda que el vaig tenir vaig pensar que m'havien pres el pèl, el número i m'havien atracat la butxaca! Em consolava pensant que si no l'aprenia a utilitzar el podia tallar i fer-lo trossos, tindria dos metres de tela per fregar vidres, treure la pols... Per sort les ganes em van guanyar i vaig començar a practicar amb un ninot de "la RanaGustavo" que tenia per casa. L'escena era còmica: davant del mirall, seguint el llibret d'instruccions, lligant-me aquells dos metres de roba al cos i les cametes raquítiques de la granota sortint per sota. Impressionant! No ho feia amb la Maria per por que em caigués a terra!

Poc a poc li vaig agafar el truc i em vaig convertir en una feliç dona embolcallada en dos metres de roba! Del matí a la nit, a la platja o la muntanya, amb fred o calor... Quina alliberació alletar en moviment! Ja no em calia aturar-me per alletar i el més grans dels plaers portar la nena tan a prop!

És clar que la meva alegria era inversament proporcional als comentaris de la gent: -No té fred aquí dintre? -No té calor? -I si caus??? L' aixafaràs!!!! -I, no s'ofega??? I la millor: Què no tens diners per un cotxet? Com que sóc així, vaig deixar el meuHoppediza una amiga, jo ja no el feia servir així que li vaig deixar encantada. La amiga en qüestió va marxar a viure fora de Barcelona i el meu fulard va marxar amb ella.

La meva amiga tenia un gos que va tenir el detall de mossegar una punta del fulard i fer-li uns forats espectaculars. Tot i així el fulard seguia sent útil i segur.

Quan em vaig quedar en estat de l'Abril li vaig començar a reclamar. Aquesta vegada el volia fer servir des de el minut cero, amb la Maria el vaig comprar quan ja tenia 6 mesos i em vaig perdre el principi i ara ho volia experimentar tot.

Per un mal entès la meva amiga es va ofendre i va decidir no agafar-me el telèfon. Em veig asseguda a l'hospital, el segon dia de vida de l'Abril, dinant amb la nena als braços i només podia pensar que necessitava el meu drap de dos metres!!

Davant la situació quan ens van donar l'alta vam anar a comprar-ne un. Em resultava vital!

Em vaig comprar unaPrémaxx, no era tan meravellosa com el meuHoppediz cridanera però em permetia alletar-la en moviment, portar-la a sobre a casa, al carrer, fer les feines de casa, treballar...

Em vaig comprar un abric dues talles gran, em posava la nena a la motxilla i em cordava l'abric. Les cares de la gent no tenien preu. No entenien que causava aquella protuberància a l'alçada del meu pit! I les cares eren un poema si la nena es despertava i feia sorollets! Estic segura que a un alien l'haurien mirat amb més tranquil·litat!

Tot i que aquella bandolera no era ideal la vaig fer servir força temps, fins que un dia lamega"amiga", mesos després de parir, em va fer arribar el fulard de mà de la seva sogra. Em deia que no entenia perquè era tan important aquell drap per mi! Com que drap?????? És evident que ja no som amigues.

Després va venir una Ergo que vaig amortitzar portant l'Abril a l'esquena en tots els viatges que fèiem ( a la foto amb 5 anys a Praga).

Teniu mil possibilitats per triar i escollir però val la pena fer-ne ús, tant per vosaltres com per la comoditat i felicitat de les vostres cries immadures que se sentiran a la gloria!

Us deixo informació per si en voleu un:

http://www.crianzanatural.com/catalogo/

http://www.pegaditos.es/ http://www.mamikoala.com/ http://tesorintesorete.redtienda.net/ http://laubabywearing.blogspot.com/ http://pitiproulactancia.blogspot.com/2011/10/proximas-charlas-y-talleres.html http://www.facebook.com/profile.php?id=100000938479859

http://www.facebook.com/pages/Mimos-y-Teta-Tienda/131548475805

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001200336903 http://www.petitesglories.com http://www.redcanguro.org

stats