Som la llet

Alba Padró i Arocas

500

-

Avui estem de celebració i vull fer una mica d'història per explicar-vos com va començar tot!!!

-

Aquesta és l'entrada 500, el bloc té 1.158 dies d'existència, heu deixat 3.736 comentaris i som 675 amics a Facebook!

Jo no havia pensat mai en fer un bloc, de fet no tenia idea de com fer-ho. Però no sé com ni per quina raó vaig donar un cop de mà en la lactància d'un nen. Va resultar que aquest nen era fill de l'Eva Piquer ide'n Carles Capdevila.

Al cap d'un temps l'Eva em va fer la proposta i em va posar en contacte amb l'Anna Homs. L'Anna em va ajudar a triar el nom del bloc i em donar l'empenta que em calia per fer-lo realitat. Em feia molta por no saber organitzar-me, no saber fer funcionar el bloc, tenir problemes amb el redactat i l'ortografia (que en tinc per la dislèxia).... En general em feia por tot però a la vegadatenia moltes ganes de tenir un espai fora de la meva feina de voluntària d'ALBA. Evidentment a ALBA sóc una de les seves assessores i em cal seguir les normes d'ALBA, i ho faig de grat, però aquí al bloc sóc jo i puc dir el que penso i tenir un espai personal és xulo i enganxa.

No em vull deixar de donar les gràcies a totes les mares que heu volgut compartir el vostre testimoni, a totes les mares que m'heu deixat fotos, a la Mercè, la Myriam i la Bruna (sí, si que cal)per ser els meus ulls i avisar-me de cada detall, falta o cosa fora de lloc.

Gràcies a tots els que em llegiu d'aquí o d'arreu del món!

GRÀCIES!

I ara per celebrar-ho i amb la col·laboració de la botiga on-line mamáguapa, us volem convidar a participar en un sorteig d'un fantàstic pijama de lactància. Participar és molt fàcil:

En primer lloc entreu a la web de mamáguapa i subscribiu-vos al newsletter de la botiga (el teniu a ladreta, a la centre de la pàgina)

I finalment entreu al Facebook de mamáguapa i pujeu la vostre millor foto en estat o alletant a la vostra (-es) criatura (-es). Als guanyadors se us demanarà el permís oportú per fer servir la foto a la web/bloc de mamàguapa.

Molta sort a totes!!! Teniu fins dilluns 4 de febrer per participar!