Criatures 06/06/2014

"Ponte el chándal". El concepte.

3 min

AVÍS PARENTAL:Alguns dels consells que dono, poden ser considerats de Malpare. Si teniu la pell molt fina no seguiu llegint…si voleu riure una estona…endavant!!

Hi ha canvis inequívocs a la vida que diuen "Tinc neeeeeeeeens!!!!!!!!!", i avui vull parlar d'un que, si esteu atents, podreu veure d'una hora lluny: la roba i els accessoris que portem els pares!!!!! En alguns casos, el canvi és radical, i, en qualsevol cas, sino ho vols canviar, t'has d'atendre a les conseqüències!!

Si hi ha alguna veritat absoluta quan tens nens (i nenes), és queels nens (i nenes) taquen. D'aquí surt la fórmula matemàtica de com vestir-te de forma correcta sino vols agafar una emprenyada. Has de tenir en compte unes variables bàsiques i, a partir d'aquí, decidir la roba! Aquestes són:el número de nens que tens al voltant (propis i aliens), el lloc on pretens anar i el menjar o altres artilugis susceptibles de tacar que tinguin al seu abast (digues-li plastidecor, digues-li retoladors).Qualsevol increment d'una de les 3 variables farà que la roba que portis hagi de ser més vella, més pràctica, més còmoda o que menys t'estimis...o tot alhora...tu decideixes!

Abans et posaves la roba que més t'agradava, amb més o menys bon gust, això ja depenia de cada persona...però ara, et posaries aquella samarreta blanca que tant t'estimes si has d'anar al parc amb els teus fills?? Nooooooo...inconscient!!! Tens altres opcions. I et preguntaràs...no posar-me-la? Home, doncs sí, però també pots canviar els hàbits del teu fill, i, en comptes d'anar a aquell parc empolsinat,te'n vas a un parc d'aquells moderns amb el terra tou…dels que si els nens cauen gairebé reboten, amb moqueta, o de formigó...que el teu fill es pot fer mal...sí, però, i que blanca que portes la samarreta!!!!

Pot passar que t'adonis que surts de casa amb aquella camisa clareta que tant t'agrada i que per berenar li has agafat aquelles galetes que ha fet el dimoni, que són de xocolata farcides de xocolata i que tu et podries menjar tranquilament però en mans del teu nen són una arma química de destrucció massiva, i més si ho barreges amb ubicació embrutadissa, o altrament dit parc i temperatures elevades, altrament dit estiu!! Has de ser més llest i la propera vegada agafar pà bimbo amb pernil dolç i formatge…i sobretot sense oli ni tomàquet! Que se li farà una bola? Segur!Per això has de portar sempre aigua a sobre (Manual del bon pare-Nivell I)

Hi ha l’opció de vestir sempre colors soferts…estampats valen per la seva habilitat per confondre taques amb el dibuix de la roba...evitar blancs i negres…i teixits susceptibles de ser fregats per les miraculoses “toallitas”. Però, per sobre de tot, has de donar una importància cabdal als pantalons! Empatia…empatia…i empatia. Has de pensar com un nen…has de ser un nen…però després sortir-ne, que sino la lies! Tingues en compte l’alçada dels nens…el teu…i la resta…del parc…o de la llar d’infants.Pensa com un nen…què faries quan veus arribar un pare, el propi o aliè? Acostar-t’hi i tocar-lo, i si molt m’apures demanar que et pugi a coll…i sino saps parlar…com ho demanes? Doncs tocant!!! I ells arriben a l’alçada dels pantalons!!! Jo he sortit de la Llar d’Infants del Nil amb els pantalons més bruts que si hagués entrat en un episodi de The Walking Dead!!! Sang…potser no (o sí), però xocolata, galeta humida, suc i altres varietats sòlides, líquides, gasoses i/o regurgitades que no explicaré per si sou molt susceptibles…

Pensa com un nen…i d’aquesta manera no t’hauràs de lamentar perquè se t’ha tacat la samarreta i/o els pantalons…”ponte el chándal”!!!!

…i resa perquè quan vagis a buscar el teu fill no estiguin tots al pati…que, a mida que t'hi acostes, et recorden aquells búfals que corren per la sabana i que només es veu la pols que aixequen…”miedo me dan”…

I si, tot i els meus consells, no hi has pensat…inventa’t qualsevol excusa per no anar al parc, perquè el nen se t’acosti a tu sense haver d’entrar a buscar-lo al pati (un bon berenar, però que no taqui…ajuda molt!) i deixa els plastidecor per quan arribis a casa i et posis aquell “chandal” que guardes per aquestes ocasions especials de fer de pare…esteu avisats!

P.S. els accessoris (inclouen les butxaques) i la varietat d’”objectes” que ens hi podem trobar…els deixo pel proper dia…

…però pensa-hi…”ponte el chándal”...

stats