Personetes Creatives

Enric Bastardas

Perquè plora el teu fill? (Guia per a pares novells...i no tan novells!!)

Ja fa dies que se'm va acudir el post d'avui. I de fet, ja el tenia (un esbós) al Penultimate del meu iPad, amb quatre gargots mal fets....Però jo, tenia ganes de fer una infografia...i fins que no ho he aconseguit...no he parat!!!!! És la primera que faig i n'estic força content...però porten una bona feinada...potser és el post que he tardat més a escriure...dibuixar...infografiar...o com cony es digui!!!! També he de dir que no hi veureu accents. L'eina que he fet servir (gratuïta), no em permetia posar-los...disculpeu-me correctors del món i de l'univers!!!

Per cert, la infografia pretén ser una guia que us heu d'imprimir...pares del món!!!! I dic pares, no mares...perquè normalment les mares tenen un sisè...o setè sentit que fa que sàpiguen perquè plora el seu fill; cosa que jo, encara no he arribat a saber mai. Per això sempre tinc un biberó a punt!

Per últim...mireu-vos-el amb "carinyo" i doneu-mefeedbackde si us agrada. Jo li he trobat el "gustillu"!!

Zoom