Criatures 09/05/2014

Moments terrorífics estiuencs...

2 min

Ara que comença el bon temps començo a tenir "mono" d'escriureposts de "bonrollisme" estiuenc...anuncis a la tele...gent a la platja...però jo, no inauguro la temporada de bon temps fins que no en faig el primer post. Per tant, declaro inaugurat el bon temps...plogui o nevi...o faci sol! I si fos prou hàbil...en faria la cançó de l'estiu 2014..."Moments terrorífics estiuencs" by Enric Bastardas...cedeixo la lletra per si algú la vol fer...

El moment que perds de vistaels nens a casa amb un gelat als dits...i fa cinc minuts que no els veus!

El moment que t'adones que s'ha deslligat la bombolleta a dins de la piscina...(la bombolleta sura...el nen, no!)

El moment que el Martí diu: "Papa, mira què ha fet el Nil, vine a veure-ho" i amb una cara d'entre espantat i sorprès...(i perquè el Martí s'espanti...)

El moment de marxar de la platja i quan t'adones que has arribat amb dos nens imarxes amb dos San Jacobos...vull nens "arenòfugs" ja!!!!!!

El moment despertar-se al matí perquè els nens no tenen son i adonar-se que encara és fosc!

El moment "endeví" de : "Martí i Nil, no correu pel voltant de la piscina, que caureu!"

El moment que preguntes, bo i estant a la piscina, a la teva dona: "On són els nens?" i t'adones que cinc minuts abans tots dos havíeu dit: "Mira els nens una estona mentre prenc el sol!!" i cap dels dos havia dit que sí...

El moment d'anar a comprar gelats is'han acabat els "colajet"(també conegut com a crisi existencial estiuenca...a no ser que tinguin"drácula"...)

El moment"hem arribat a la platja", també conegut com a "Desembarco en Normandía", que si porto alguna cosa més, puc demanar que m'hi empadronin, i que m'adono amb tristesa i resignació que només tinc dos braços, i un maleter amb el qual aconseguiria passar el nivell 100 del Tetris! (NOTA PELS CONCESSIONARIS: els accessoris quan compres una furgo haurien de ser dos braços extra però ho no els he vist al catàleg al costat de la pintura metalitzada i el ràdio CD amb MP3)

El moment "terror nocturn" quan et lleves entresuat i atemorit perquè els nens ja han acabat l'escola i et queden tres mesos de "vacances" per davant...i t'adones que encara queden set setmanes d'escola!!!! Iupiiiiiiiiii!!!!

I el super-extra-hiper-mega moment terrorífic inici d'estiu i quan t'enfrontes al teu banyador de l'any passat...s'haurà encongit una altra vegada?

stats