Criatures 30/09/2016

M'agradaria que...

enric bastardas
1 min

ManresaTinc fills. Ja ho sabeu. I, és possible que els meus fills, Martí i Nil, algun dia tinguin fills (no entre ells, espero...). I aquests, més fills. I així anar fent. Suposo que és el que se'n diu tenir descendència i perpetuar la humanitat. I veient determinats personatges que corren pel món, dir humanitat és una mica agosarat, potser.

M'he posat filosòfic, però penso que quan jo (i la Mariona) marxem d'aquest món, aquest seguirà. I el Martí i Nil se'l trobaran. Més o menys arreglat. En principi, el planeta Terra hauria de seguir rodant pel Sistema Solar amb temperatures d'entre -91 C i 57 C aproximadament (digueu-me friki!) fins d'aquí a uns 5.000 milions d'anys quan el sol se'ns empassi (colonitzar Mart potser només ens donarà uns milionets més d'anys de vida. Potser, i dic potser, hauríem de pensar a anar més llunyet. A un altre Sistema Estel.lar, per exemple. Però la idea, mola! Un "ole i ole" per a Elon Musk!).

El que passa és que hi ha molta gent que diu el que s'ha de fer, que s'enriu quan la gent fa determinades coses, tot traient importància al que s'ha fet...són els típics que et diuen: "Quina tonteria, això ho podria fer jo!" "Això ho faria millor!". Doncs avui, tinc un missatge per a tots aquests...i n'he fet una infografia. Sí, senzilleta, però l'he fet jo. I sino t'agrada, fes-la tu! Apa, ja m'he quedat més tranquil. Una miqueta.

design-2
stats