Personetes Creatives

Enric Bastardas

Houston...tenim un problema...

Bé...tenim...tenim, no sé...segurament el tinc jo perquè el Martí sembla que s'ho passa de conya!

El Martí em vé amb l'iPad i em diu: "Papa, puc pujar la veu a tope...que aquest video mola "mogollon"?". Acabava de posar a dormir el Nil, pero vaig pensar que per una estona no passava res! El "problema" és que era un video d'Invizimals però amb música techno de fons...molt...molt canyera..."mogollon", que diria el Martí.... Per uns moments me'l vaig imaginar als Monegros d'aquí a uns anys...

I voleu veure si li agradava el video? Heus ací...un petit resum...(efectes visuals inclosos cortesia del projector que fem servir per mirar la tele)

P.S: Va ser 10 minuts abans d'anar a dormir #olejo

[embed]https://youtu.be/JUqX6rCjCNM[/embed]