Pedra, paper, tisora

Meritxell Almirall López

I tu, què vols estudiar?

Avui m'agradaria parlar-vos d'un recurs a internet que pot ajudar als vostres fills en la difícil tasca de decidir el seu futur professional.

La web és www.unportal.net

L'objectiu ésajudar als estudiants a decidir sobre el seu futur després dels seus estudis.

La pàgina és unainiciativa d'un grup de periodistes especialitzats en educació quehan estat assessorats per un consell de professors.

Ofereix diferents materials que poden ajudaren ladecisió de futurs estudis universitaris o de formació professional, com estadístiques sobre les carreres més sol·licitades, aquelles en les quals és més fàcil trobar ocupació o que generen més satisfacció entre els seus professionals, o fins i tot les que tenen millors salaris o registren menys abandonament.

Hi haun cercador sobre les diferents carreres i cicles i els centres on es poden cursar, segons la localitat de preferència.

La pàgina també acull tota la informació sobre les proves de selectivitat, incloent qüestionaris d'examen, procediments administratius i les notes de tall de cada carrera.

Per la formació professional també explica les novetats en el calendari d'implantació i els estudis millor valorats per les empreses i l'avaluació que en realitzen el Departament d'Educació i el Consell General de la Cambra de Catalunya. També hi ha informació sobre les matèries de cada batxillerat i el seu enfocament de cara a l'elecció professional.

Doneu un cop d'ull, val la pena.

Font de la notícia: el periódico.com