Pedra, paper, tisora

Meritxell Almirall López

Una cistella diferent

[youtube UwNd8tL6UYQ]

Aquest cap de setmana hem batejat a la princesa de la casa.

Sembla mentida que un esdeveniment, que al cap i a la fi, només dura unes hores porti tants dies de preparatius. Quan ens vam casarens vam embolicar a fer els detallets pels convidats nosaltres mateixos. Havíem mirat un munt d'opcions, però cap acabava de fer-nos el pes, i vam pensar de ser originals i fer-ho amb les nostres manetes.

Vam començar feliços, il·lusionats... però quan ja anàvem per la cinquantena estàvem ben farts de retallar i enganxar cintes de colors. Des de llavors, el meu marit i jo vàrem fer un pacte, només amb la mirada, "mai més ens emboliquem a fer manualitats! La propera vegada tot comprade't i fet".

Al cap de poquet neix la nostra petitona, decidim batejar-la i tornem a recórrer les botigues (físiques i virtuals) a la cerca del "detallet" ... I torna a passar l'inevitable. Tots dos semblem tenir un "deja vu"... res no ens acaba de fer el pes... ens tornem a mirar... i sense dir-nos res sabem que acabarem per trencar el nostre pacte... El dia abans del bateigens trobem ultimant recordatoris, com no podia ser d'altra manera,fent manualitats!

I és que, si amb gairebé res d'aquesta vida pots dir "de este agua no beberé", quan tens nens aquesta dita encara és més certa...així doncs, val més agafar-ho pel costat positiu: van quedar uns detallets xulíssims i ens ho vam passar de conya fent-los!

Avui us proposo donar un aire diferent a una cistella de vimet, que podreu aprofitar per batejos, comunions, festes d'aniversaris o el que preferiu, nosaltres hi vam posar els recordatoris.

Que ho disfruteu!

cistella Zoom

cistella

Material

Cistella de vimet

Cartró i paper de regal

Llaços de colors

Flors artificials