Criatures 06/08/2018

Estimats amics de Criatures

Victòria Cardona
2 min
Bones vacances

Estimats amics de Criatures:

Molts estem de vacances… de “vacances” - entre cometes - perquè amb fills petits per casa tot el dia es pot dir que no parem però també diem que és un plaer veure com s’ho passen rebé. En aquest temps de vacances donem també importància a la relació de parella i cerquem fer alguna “escapada” sols o algún sopar. Alhora ens procurem mutuament repartir-nos la feina perquè es tinguin estones de fer alguna activitat personal que ens agradi i que en temps de treball tenim més dificultat per dur-la a terme.

M'agrada deixar-vos aquesta imatge del mar amb la platja del Maresme a primera hora del matí... dóna una certa pau i ens refresca una mica...

Alguns suggeriments:

El temps de vacances és temps d’oci:

Aquest és un aspecte important del temps d’oci, que s’oposa radicalment al negoci que és negació de l’oci. L’oci no cerca cap benefici material.

Alegria i el bon humor en l'ambient de vacances:

Per a evitar problemes és aconsellable organitzar activitats divertides i atractives; i especialment triar llocs d'estiueig en què puguem trobar altres famílies amb els mateixos interessos que els nostres per a trobar-se i junts fer alguna activitat.

Viure l'amistat amb més intensitat i la sociabilitat són dos valors propis del temps d'estiu.

Donar major importància al diàleg:

Molts hem verificat que la comunicació és una bona peça per aquesta convivència, que és un trencaclosques i l'hem de saber encaixar.

Igual que en medicina amb el diagnòstic precoç, en educació també es tracta de preveure. Si escoltem sense mirar el rellotge entendrem millor les inquietuds i la forma de ser dels nostres fills.

No oblidar als avis:

Alguns pares es reuneixen a casa dels avis. Es tracta d'organitzar-se de manera que els avis estiguin descansats per a transmetre les seves arrels, memòries i cultura de la vida sense estar atabalats. La millor manera és posar-se d'acord amb ells abans de començar l'estada en la seva llar. És una ocasió d'or per als néts conviure pacíficament amb els progenitors dels seus pares.

Sempre us dic que els avis són aquell braç que s'allarga i que sense la seva presencia el món s'acabaria. Molts ho sabeu, ho valoreu i ho agraiu. Gràcies!!!

Us desitjo unes bones vacances d’aquest estiu 2018 per tornar tots renovats i amb les piles carregades!

stats