La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Sinceritat

Sembla que la confiança és elemental per provocar la sinceritat dels fills i poder resoldre problemes. Una mare m’explicava el següent:

“Fa un any la meva filla de 14 anys em va confessar que m’havia pres 50 euros del meu moneder. No hem vaig espantar i em va explicar que li passava: Estava coaccionada per uns missatges de mòbil que li enviava un noi...(?) Li deia que estava enamorat d’ella, li demanava càrregues pel seu mòbil amb l’excusa de que ho necessitava per comunicar-se sovint amb ella; ella havia “caigut” en el parany..."

Aquest fet va servir per donar-li els criteris convenients sobre l’ús del mòbil i estar a l’aguait: no sabem qui hi ha darrera d’aquests missatges, persones de la comunicació virtual que s’aprofiten de la debilitat sentimental d’alguns.

Em seguia comentant: ... "vam quedar, també, que els 50 euros els aniríem descomptant de la seva paga. Ha passat un any i la meva filla ho ha après, només utilitza el mòbil quan fa falta i quan ho creu convenient ho explica a alguna amiga perquè no li prenguin el pel com a ella".

Una anècdota interessant, no us sembla..?