La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Records

Zoom

Ahir nit desprès de veure les notícies de les solucions a la crisi, veure més de setanta ferits a la concentració de Madrid dels miners i gairebé a punt d’entrar amb una immensa tristesa em vaig posar a cercar les meves arrels per revifar-me una mica.

Avui us faig un post molt breu però és que vaig trobar aquesta joia de l’entrada del bloc de Galderich Domènec que parla d’un llibre del meu oncle Miquel Cardona (Quelus) a a qui no vaig conèixer mai (Exiliat de França va anar a Caracas a on va morir).

Més dolor encara però el soluciono deixant-vos aquest record. Sé que us agradarà.

És un conte juvenil de 1934 (jo encara no havia nascut) d'Angel Ferran, il.lustrat per Quelus, germà del meu pare:

Post de Domenech Galderich del bloc Psicolabis librorum.