La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Premi bloc Catalunya 2011. Gràcies!

Zoom

Premi Bloc Catalunya 2011

Així començava el meu primer "post" al portal de Criatures fa dos anys i ahir, en el lliurament de premis de Stic.cat (www.stic.cat), associació per promoure el català a la xarxa,el bloc "La convivencia un trencaclosques" va ser premiat a Premis Bloc Catalunya 2011:

Ensenya-li a navegar i a conviureEnceto aquest blog amb il·lusió. Una petita gota d’aigua en mig de l’oceà blocaire, però una gota d’aigua clara, sincera, fresca i festiva i amb continguts, fonamentats en la meva experiència i vivències. Una petita gota d’aigua que ens animi a seguir endavant en bé d’una bona convivència entre tots els del nostre àmbit familiar i els del nostre entorn.

Tots els pares ens trobem amb contrarietats quotidianes, petites punxades que ens fan trencar la closca per encaixar totes les peces com el puzle que encapçala aquest blog. Segurament també ens arribarà el moment d’incorporar el fer malabarismes i fer de saltimbanquis… tot sigui per aconseguir la capacitat d’emmotllar-nos i adaptar-nos als canvis de la mateixa vida, una vida que no és com un calaix que s’obre i es tanca, ni com un museu, sinó més aviat com un obrador a on hi ha força moviment.

Comencem doncs amb bons ànims i ensenyem a navegar als nostres fills i néts pels mars de la vida.

Seguim…

He tornat de la Seu d'Urgell ben agraïda, per aquest premi ... qui m'ho havia de dir! He reconeìxer que vaig passar molts nervis i quan van dir el nom del meu bloc el meu marit em va fer aixecar de la cadira dient: "ves-hi, ves-hi"...!

I, és clar, vaig anar-hi... quins nervis, sort del meu marit que m'acompanyava -com sempre- sinò encara estaria asseguda allà!

Només donar-vos les gràcies a tots.

Gràcies atots els que em veu votar i gràcies a tots aquells que seguiu el blog. Un blog que està escritsenzillament, per ajudar-nos a navegar a tots plegats. Jo també m'hi haig d'incloure. Les vostres aportacions, els vostres comentaris i,per damunt de tot la vostra estima, són el meuestímul diari, no només pel blog sinò també pels llibres que em publiquen.

Gràcies a Carles Capdevila, ara director del Diari ARA que fou qui em va convidar a iniciar-me en el món bloccaire en el seu portal de Criatures.

Comparteixo aquesta alegria amb vosaltres... El premi és ben vostre.

Una abraçada ben forta!

Victòria Cardona