La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

No sé si prendré Frenadol

No sé si prendré Frenadol

Tinc el meus dubtes de si podré prendre el Frenadol, desprès de veure l’anunci que han editat i, mira tu que em sap greu! Quan he tingut una mena de grip o un refredat fort el Frenadol ha estat un bon aliat per deixar-me mig somnolent i “parar” de l’activitat diària, una activitat que acostuma a ser força frenètica i amb aquells polvets diluïts amb l’aigua puc anar-me guarint d’alguna petita malaltia.

Si, sí. Ja sé que l’anunci en qüestió és tècnicament perfecte i que és de broma. Però a mi hi ha bromes que em molesten i aquesta és una d’elles.

Segons els autors de la publicitat resulta que quatre fills poden fer que un prefereixi estar fumut abans d’enfrontar-se amb la seva vitalitat. Error! Tota la vida i moviment que demostren les criatures són un estímul per trobar-se millor i deixar-se estar de romanços.

Faig aquest breu apunt que no treu, ni molt menys, que no sigui respectuosa i comprengui que cadascú té els fills que pot i vol. Aquest no és el tema d’avui. El tema és que, davant del dubte, us explico el que m’ha fet mala impressió i volia compartir el que penso amb vosaltres.

Si em trobeu molt susceptible també m’ho podeu dir. Això sí tingueu present que he tingut el privilegi de tenir els quatre néts –dels que adjunto la seva fotografia- a casa aquests dies de Nadal i estic, francament enyorada.

Desitjo no enfebrar-me per no tenir d’anar al metge.... si em recepta el Frenadol tindré un bon problema per saber si l’haig d’obeir o cercar un substitut a l’anomenada medicina.

Us deixo aquest post i desitjo, de cor, que no emmalaltim aquests 2011 i puguem seguir amb els projectes iniciats i, si pot ser, rodejats de criatures.