I altres animals

Toni Llobet

Desbordats de primavera

Zoom

 

 

 

 

 

 

 

 

Per molt que jo no ho expliqués aquí, les criatures de casa i tots els altres animals i plantes que ens envolten no han parat durant aquestes setmanes de primavera, en què la vida és més viva que mai. Hem seguit visquent microaventures ultralocals, més fàcils d'immortalitzar amb el "clic" instantani de la càmera que de desgranar amb l'exigent desplegament dels mots.

Des de polls caiguts del niu fins a ortigades de campionat, passant per sembres, germinacions i florides -amb algunes flors de bon menjar, amanides-; rius desbordats per la pluja i "peixicus" salvats dels bassals minvants, salamandres i capgrossos, nius plens i nius buidats, cadells perduts, gripaus trobats, burres i no burres de panxa creixent, sembrats de verdor minvant, noves gallines, submarins prehistòrics, castells de bales de palla, dragons manyacs, fang de bassa, sol primerenc i verd de reineta arreu.

Ara que reprenc el fil del blog, quan la feinada que l'ha fet emmudir i que m'ha tingut absorvit tots aquests mesos encara cueja, us deixo amb una vintena d'imatges d'aquests dies trepidants. Segur que valen molt més i us cansaran molt menys que les vint mil paraules que no he sabut trobar...

Ens tornem a veure aquí ben aviat, i moltes gràcies a tots els que m'heu transmès enyorança del blog dels altres animals. Intentarem ser-hi!

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom