Criatures 03/08/2017

RECORDS DE LACTÀNCIA

Olga Vallejo
1 min

Em diuen que és el millor del món però al principi em sembla una tortura. Fins que ens acomplem. Nosaltres tenim sort i ens acoplem. Llavors no em sembla el millor del món però sí és especial i maco. Increïble veure com sóc capaç d'alimentar el meu fill sense caçar, plantar ni anar al super. Del pit. Animal. Instintiu. Salvatge. Dolç i tendre. Íntim i públic, perquè nosaltres som molt pràctics: Quan té gana directe al pit, si plora al pit, per dormir al pit... Cada hora i mitja, de nit i de dia. No sé quan temps estem així però les nits es fan eternes. Encara ara de tant en tant m'explica que es va acabar la llet. Comença així i segueix amb les seves teories. Diria que fa mil anys però no. D'aquí poc en farà 5. Ja dorm d'una tirada. Quan se'm tira a sobre sembla increïble que pogués ser tan petit. 50 centímetres. 120 centímetres. Tant lluny, tant aprop.

stats