Els més guapos del món

Olga Vallejo

Tots som GRANS!!!

Tots som Súpers, tots som grans!!! Aquest ha estat l'últim tema de la Gran Final Musical de la Festa dels Súpers, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

I és veritat, els pares i mares que hem anat amb els nostres fills a la Festa dels Súpers som grans, molt grans, som tremendament grans perquè té molt mèrit fer 2 hores i 20 minuts de caravana, ni més ni menys, surts de casa a les 9.22h pensant que no ho podries fer millor i et passes 2 hores i 20 minuts al cotxe, més de 2 hores sense dir ni mig renec, té un mèrit que només per això hauríem de desgravar alguna cosa. He vist passar la meva vida per davant quan he temut que no arribàvem a la Gran Final Musical. Llavors he tingut clar que si feia falta ens teletransportàvem però la veuríem.

Som grans perquè després d'aparcar a un pàrquing que està gairebé més a prop de casa que de l'Estadi en qüestió, seguim de bon humor i superoptimistes perquè només hem de fer 2 km, de pujada, amb un sol de justícia i empenyent el cotxet amb els 15 quilos de nen i la motxilla amb el menjar, perquè una altra cosa no, però duem prou menjar per estar 2 dies i 20 hores reclosos al cotxe.

Som grans perquè l'entusiasme dels fills fa que tiris com si res, senten l'enrenou quan no et pots ni imaginar les escales que encara hauràs de fer amb el cotxet a pes, pujades, baixades, camí de pedres i pedretes, molta música, molt soroll, molts nens, moltes cues i tu com si res, amunt, amunt, amunt que ja arribem!!!

Té un mèrit increïble buscar i trobar un accés on et deixin passar. Tenen un mèrit descomunal els pares i mares que fa 2 hores que s'estan torrant a la pista central i que els nens tinguin una visió de 360 graus gràcies a les cervicals esclafades dels seus progenitors.

Tots contents i somrients, això no és que tingui mèrit, és un miracle, però entre ahir i avui ens ha passat als 350.000 assistents a la Festa dels Súpers.

ANTERIOR

Manxego

SEGÜENT

Aprenent