Criatures 28/01/2016

7 fantàstiques raons per tenir una família nombrosa

1 min

Tinc quatre fills i tot són nois. I aquesta setmana que el Criatures dedicarà la seva portada a les famílies nombroses he volgut estrenar el blog parlant dels avantatges, també molt nombrosos, de viure amb molts fills tombant per casa. Reconec que em va costar de dir a la gent que esperava el meu quart fill per evitar les cares de sorpresa i l'interrogatori de tercer grau. Ja us ho podeu imaginar: un altre nen? que busqueu la nena? que voleu un equip de bàsquet? que no teniu tele? i cares consternades.

En ple segle XXI tenir quatre fills potser no és l'opció més habitual però he volgut fer una llisteta de les coses boníssimes que implica tenir una família (molt) nombrosa.

Ningú et dona consells ni et fan sentir mare inexperta."a ver mamá, este niño llora de hambre" Passes el postpart sense visites Com més fills, menys plors Et poden convalidar dos cursos (com a mínim) de pediatria Tens tots els grups de mares del whatsapp Et simplifica la vida a l'hora de fer plans perquè ja els fan per tuResort and Spa. Et relaxes. Deixeu-vos de llistes, tenir una família nombrosa és meravellós. Ah, i no, no busquem la nena i sí, sí que tenim tele.

stats