Canvia el xip

Jordi Sasot

TDAH i dislèxia: com saber-ho detectar

La detecció precoç de la Dislèxia i el TDAH en la infància sempre suposa una major possibilitat de recuperació. Els professionals de la salut i de l'educació encara detectem molt més tard del que és adequat tots aquests trastorns. A cada aula de vint-i-cinc nens és habitual trobar-ne dos o tres nens amb dislèxia i un o dos amb TDAH. La pregunta és: estan identificats? Es saben identificar correctament?

Aquest mes d'Octubre del 2014 el nostre grup de l'Hospital Quirón-Teknon iniciarà juntament amb la Universitat de Barcelona el primer curs de Detecció dels Trastorns de l'Aprenentatge. És una molt excel·lent oferta per actualitzar els coneixements de detecció des d'una visió multidisciplinar. És un curs universitari de postgrau que es desenvolupa a nivell presencial i on-line.

El nostre objectiu és aconseguir una satisfactòria formació dels principals trastorns del neurodesenvolupament, problemes que condicionen un alt grau de fracàs escolar, trastorns de conducta i baixa autoestima en l'adolescència. Qui vulgui assistir pot contactar amb la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infantil i Adolescent) o amb la Fundació Teknon de l'Hospital Quirón-Teknon.

dislexia_deteccion_psicologo_barcelona Zoom

dislexia_deteccion_psicologo_barcelona