Activitats amb nens 25/03/2021

Voleu conèixer la ciutat de Tarragona?

mEduTarraco, una activitat familiar i educativa per conèixer la ciutat de Tarragona

1 min
Una activitat lúdica, educativa i solidària adreçada a alumnes i famílies que es realitzarà a la ciutat de Tarragona

Des de l'1 d’abril fins al 30 de maig torna mEduTarraco a Tarragona, i aquesta vegada, obert a tota la ciutadania. Es tracta d’una activitat lúdica, educativa i solidària que es pot fer en família per descobrir els llocs d’interès cultural de la ciutat de Tarragona a través de la geolocalització i l’ús de tecnologia mòbil.

L’activitat es presenta en forma de joc i consisteix en utilitzar l’apli Mobile History Map (MHM) per fer un recorregut pels punts emblemàtics de Tarragona i contestar les preguntes que planteja la pròpia aplicació en cada visita. En funció dels encerts, els participants podran acumular punts i aconseguir una medalla. A més, per cada usuari que hi participi i completi l’activitat, els espònsors del projecte faran una aportació solidària a la Fundació La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany contribueix a la investigació sobre la salut mental.

El projecte es desenvolupa en el marc de la iniciativa Mobile History Map del programa mSchools, impulsat per la Fundació Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb el departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Barcelona. MHM es una plataforma i apli de georeferenciació que permet crear contingut multiformat i compartir-lo amb la ciutadania.

mEduTarraco és una iniciativa d’un equip de 15 docents i està coorganitzat pels serveis territorials d’Educació a Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el programa mSchools, una iniciativa que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. El projecte compta també amb el suport d’Itinerarium, la Universitat Rovira i Virgili, Repsol i l’Autoritat Portuària de Tarragona.

stats