Criatures 21/09/2018

Programació familiar del CaixaForum

CaixaForum Barcelona renova la seva programació d'espectacles familiars i escolars

A.f.
2 min
Imatge de l'espectacle 'Un bosc a la paret'

L’Obra Social La Caixa posa en marxa aquest cap de setmana al CaixaForum Barcelona una renovada programació familiar i escolar que, durant tot el curs escolar, oferirà una innovadora oferta amb 10 propostes culturals que inclouen música, dansa, titelles, obres teatrals i faules poètiques dirigides a un públic familiar.

Amb aquesta programació, l’Obra Social La Caixa té l’objectiu que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’una gran varietat d’espectacles de qualitat. És una oportunitat perquè les famílies aprofitin el seu temps lliure els caps de setmana aprenent i divertint-se.La programació familiar al CaixaForum Barcelona es completa amb la dedicada al públic escolar. Així, sis dels espectacles programats també s’oferiran en horari lectiu per a grups escolars durant la temporada.

La nova temporada arrencarà demà i es tancarà el 21 d’abril del 2019. Entre les novetats de la programació, destaquen els espectacles 'A cau d’orella', cançoner popular que barreja el jazz, el pop, la samba i la 'bossa nova'; 'Un bosc a la paret', una nova producció que indaga en els sons a través de la percussió i descobreix un espai on música i escena van de bracet, i la dansa de 'Blink Flash Duncan', un original espectacle basat en una exploració de les emocions amagades a través de la dansa que sorprendrà els més petits.

Imatge de l'espectacle 'That's Musical'

Aniversari de La Claca

Aniversari de La Claca

Així mateix, el CaixaForum de Barcelona acollirà dins la seva nova temporada l’estrena de l’espectacle de música i titelles 'Baboia'. El 1968, Joan Baixas i Teresa Calafell van començar l’aventura de la companyia històrica Teatre de La Claca, i ara, per commemorar el seu 50è aniversari, presenten aquesta nova creació, dirigida per María Castillo i Joan Baixas.

La primera cita

La primera proposta d'aquesta nova temporada és 'A cau d'orella', que podreu veure els dies 22, 23, 24, 29 i 30 de setembre (dissabtes a les 18 h, dilluns 24 a les 12 h i diumenges a les 12 h). La companyia Com Sona? ofereix aquest espectacle familiar ambientat als Estats Units dels anys vint i trenta: cinc músics amb cinc instruments diferents fan gaudir els més petits en un recorregut musical a través de cançons populars amb petites pinzellades de jazz, pop, samba i 'bossa nova'. L’estètica pròpia de l’època i el món del jazz es reflecteixen en una posada en escena i un vestuari proper alhora als nostres dies i al públic infantil.

stats