Activitats amb nens 21/10/2021

El Poble Espanyol proposa el Halloween més terrorífic i familiar de Barcelona

El recinte de Montjuïc oferirà activitats per a tots els públics ambientades en aquesta festa els pròxims caps de setmana i l’1 de novembre

A.F.
2 min
La canalla podrà participar al ja imprescindible concurs de disfresses.

Aquesta tardor el Poble Espanyol es converteix en l’escenari perfecte, decorat especialment per a l'ocasió, perquè criatures i adults gaudeixin de la festa de Halloween. Després d’anys d’èxit, l’any 2020 el recinte no va poder programar l’activitat a causa del covid-19 i enguany torna amb més força i més dates que mai: Halloween al Poble Espanyol s’allarga aquest any durant quatre caps de setmana. Així, l’esdeveniment tindrà lloc tots els caps de setmana entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre i també l’1 de novembre, festiu. 

Els assistents a Halloween al Poble Espanyol podran passejar per tot el recinte, especialment decorat amb motius terrorífics, i participar en el ja imprescindible concurs de disfresses. Els nens i nenes podran també saltar als inflables terrorífics. A més, per primera vegada, hi haurà una recreació d’un cementiri ple de tombes mil·lenàries i en diferents punts del recinte hi haurà instal·lats photocalls temàtics.

El plat fort de cada any, el túnel del terror, estarà disponible per als més atrevits. També s’han programat espectacles familiars de circ-teatre a càrrec de reconegudes companyies com Maricuela, Penélope y Aquiles o Karkocha & Kumilintu, els dissabtes 23 d’octubre i 6, 13 i 20 de novembre. Clown, acrobàcia, equilibri, malabars i, sobretot, molt d’humor, seran els ingredients bàsics d’aquestes funcions. El túnel del terror i els espectacles familiars tenen un suplement sobre el preu de l’entrada i cal reservar hora anticipadament a través del web de l’esdeveniment.

Els artesans del Poble, a més, oferiran tallers ràpids per a les famílies que tindran com a denominador comú la temàtica de Halloween i la castanyada. Així, els assistents es podran endur un record fet amb les seves pròpies mans i, alhora, coneixeran en primera persona oficis centenaris de la mà de professionals que fa anys que s’hi dediquen. 

Els amants de la castanyada també trobaran delicioses propostes gastronòmiques tradicionals d’aquesta festa. 

Les entrades es poden adquirir ja a través del web www.poble-espanyol.com i inclouen la visita a tot el recinte del Poble Espanyol. Per tant, els assistents podran aprofitar per visitar tots els carrers i places del Poble, admirar els més de 100 edificis que constitueixen aquest recinte històric, lliscar pels tobogans gegants, visitar el museu d’art contemporani Fran Daurel o la recentment instal·lada exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol o fer un aperitiu o dinar als bars i restaurants del recinte. 

Informació pràctica

HALLOWEEN AL POBLE ESPANYOL 2021

Dates: Dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre i 1, 6, 7, 13, 14, 20 i 21 de novembre

Horaris: De 10 h a 19 h

Tipus d’entrades i preus: Tots els tipus d’entrada inclouen l’entrada al recinte del Poble Espanyol. Els visitants podran gaudir de les activitats de Halloween de 10 h a 19 h. Els socis del Poble Espanyol tenen l’entrada de Halloween gratuïta. 

Les entrades ja es poden adquirir a través del web www.poble-espanyol.com

stats