Activitats amb nens 02/03/2021

Neix un nou espai cultural familiar a Barcelona

L'impulsen la llibreria Sendak i la revista 'El Culturista'

2 min
L'Espai Culturista Sendak està ubicat al barri de Gràcia

Aquest mes de març Barcelona guanya un nou espai cultural pensat per a les famílies. Es tracta de l’Espai Culturista Sendak, situat a l’antic barri del Camp d’en Grassot, entre Gràcia i l’Eixample (Grassot, 42), que neix amb l’objectiu de convertir-se en un nou focus d’ampliació i amplificació cultural per a totes les famílies de la ciutat. L’espai és una iniciativa d’El Culturista, l’agenda que fomenta des de fa 7 anys la cultura de qualitat en família a Barcelona i que ara fa un pas més per potenciar la seva creixent comunitat. I compta amb un aliat de luxe, la veïna Llibreria Sendak, especialitzada en literatura infantil i juvenil.

L’Espai Culturista Sendak acollirà una selecta botiga de llibres i productes seleccionats (làmines d’il·lustradors, joguines artesanals, productes de km 0…) i també s’hi organitzaran cursos i tallers relacionats amb la literatura, la il·lustració, l’art, el cinema i la música, tant per a infants com per a famílies i professionals del món del llibre, amb el suport d’una àmplia llista d’experts col·laboradors de tots aquests àmbits. Inicialment, l’horari d’obertura al públic serà de dilluns a divendres de 16 a 19 h.

El Culturista estrena nova seu, que vol ser un nou espai de trobada cultural

En paral·lel amb aquest gran salt, El Culturista també fa un pas endavant per consolidar i potenciar el creixement de la comunitat culturista amb la creació de la Troupe, el lloc de trobada a la xarxa per a tots els seus seguidors, que s’activarà durant el mes de març. Els subscriptors podran formar part de la comunitat culturista i participar-hi activament, a més de rebre avantatges i prestacions per eixamplar l’experiència cultural en família: descomptes per als cursos i els tallers presencials o virtuals de l’espai, subscripció conjunta amb el digital cultural Núvol, làmina de la millor portada de l’any...

stats