Festivalot 2022, el retorn a la normalitat

2 min
El Festival de música en família de Girona se celebrarà els dies 28 i 29 de maig i recuperarà tots els escenaris prepandèmia

Tot a punt per a la celebració de la 7a edició del Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona, que se celebrarà els dies 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona i al Parc de la Devesa. Després de dues edicions limitades per la situació sanitària, aquest any el Festivalot preveu recuperar les activitats i els escenaris prepandèmia, que reuneixen milers de famílies a Girona per gaudir d’un cap de setmana ple de música per a totes les edats.

Els encarregats de presentar el cartell d'aquesta edició han sigut els tres membres del grup Els Amics de les Arts –Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret, directors artístics del festival–, que han destacat la il·lusió que senten de poder programar concerts amb normalitat i de poder oferir a tots els nens i nenes que ho vulguin un cap de setmana amb un cartell musical de luxe. Uns nens i nenes, han destacat, que han vist limitada la seva activitat cultural per la pandèmia i que mereixen més que mai gaudir de la música en família.

Des de l’organització del festival s’ha fet un avançament de la programació i s'han anunciat ja tots els concerts que es faran a l’Auditori de Girona els dies 28 i 29 de maig. Seran els concerts de cinc grups: Manel, El Pot Petit, Buhos, The Tyets i Dàmaris Gelabert.

Ja s'ha obert la venda d'entrades, que mantenen les tarifes habituals del festival, amb un escalat de preus de 2 a 12 euros segons el nombre de concerts comprats. Pròximament es comunicaran més concerts i activitats, que es faran al Parc de la Devesa i al Palau de Fires de Girona, ja que es recupera també la Fira del Festivalot.

El cartell del Festivalot 2022 ha estat dissenyat per alumnes gironins.

Com a novetat, el Festivalot amplia les seves col·laboracions amb escoles de música i escoles de Girona i Salt de barris com Santa Eugènia, Vilarroja o Pont Major. Un dels fruits d’aquestes col·laboracions és el cartell del Festivalot 2022, dissenyat pels nens i nenes de l’Escola Font de la Pólvora de Girona juntament amb l’artista Ilich Roimeser. Des de l’organització s’ha remarcat el gran poder de la música com a element integrador per trencar barreres socials i prejudicis i, entre altres coses, per fer-nos feliços.

Més informació aquí .

stats