Activitats amb nens 25/06/2021

És festa major!

Ambauka estrena 'Cultura al carrer', un nou senzill amb videoclip d'homenatge a la cultura popular

2 min
Ambauka dediquen una canço a la cultura popular

El grup de música familiar Ambauka, de Molins de Rei, acaba de publicar nova cançó i videoclip. El tema és un homenatge a la cultura popular i les festes majors. Ara que per fi les entitats de cultura popular podran anar recuperant l’activitat perduda a causa de la pandèmia, el grup els ha volgut dedicar la seva nova cançó, Cultura al carrer, un himne festiu que reivindica la tornada de la cultura als carrers i les places com a eina de cohesió social i vida en comú. 

En coproducció amb la Fundació La Roda i la productora audiovisual Maya Films, el videoclip ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats de cultura popular, especialment de les seves seccions infantils: la colla infantil dels Diables de l’Agrupa, la Colla Castellera Matossers de Molins de Rei, els gegantons i capgrossos de la Fundació La Roda i dels Gegants de Martorell, els Grallers de Molins de Rei i les bèsties de foc infantils Petit Camell i Nadó de l’Entxuscat. Tot un esclat de festa i una declaració d’amor a les festes majors que tenim tantes ganes de recuperar i tornar a compartir.

Ambauka - Cultura al carrer

Els membres del grup (Maria Cirici, Magí Canyelles, Josep Miquel Janés, Fidel Cano i Cesc Valverde) són els protagonistes del videoclip juntament amb l’Ada Planas, una petita actriu de 7 anys de l’escola de teatre La Cuquera, que viatjarà amb els Ambauka des de l’avorriment del confinament fins a l’alegria de la festa popular al carrer.

Ambauka és un grup de Molins de Rei amb més de deu anys d'experiència als escenaris d'arreu del país. Amb 3 discos i una pel·lícula sota el braç, les seves cançons i videoclips compten amb centenars de milers de reproduccions a YouTube, i són un dels noms amb més projecció de l'escena de música familiar a Catalunya.

stats