Activitats amb nens 30/04/2021

Estrenem en exclusiva el nou videoclip de Lali BeGood!

'Amor de mare' és el primer 'single' del seu nou disc, 'El jardí secret'

1 min
Una imatge promocional de la LaliBeGood

Lali BeGood publicarà aquest 11 de maig el seu nou disc, El jardí secret, del qual avui us en podem oferir un primer tast amb l'estrena en exclusiva del seu primer single, Amor de mare, un tema que vol celebrar l’amor infinit, la dedicació i la fortalesa de totes les mares del món. “Quan escoltava la cançó no podia deixar d’imaginar escenes quotidianes i precioses de mares del meu voltant. Vam pensar que seria bonic obrir la participació a totes aquelles famílies que ens segueixen de tan a prop”, explica la Lali.

La cançó, petita i íntima, va directa a la vena. Tothom que sàpiga què és tenir una criatura, estimar-la i cuidar-la, fins al punt de donar la vida per ella si cal, sap de què parla l’artista enfocada al públic familiar. “Totes les meves amigues mares han plorat amb la cançó. La raó és que ens toca alguna cosa molt profunda, ens remou en aquest amor tan bèstia, que no sabem ni d’on ve”, reflexiona.

L'homenatge de LaliBeGood a l'amor de mare

El clip, que es presenta coincidint amb la celebració del Dia de la Mare, compta amb la participació de les famílies de la banda, amigues i fans, que han volgut compartir imatges del seu dia a dia amb els seus fills. 

stats