Criatures 13/01/2021

Les emocions també es juguen

Emotrip és un joc per treballar les emocions

A.f.
1 min
Emotrip proposa un viatge emocional per l'espai

MutKids, especialistes en jocs per treballar les emocions, han tret al mercat un nou joc, Emotrip, que proposa un viatge emocional per l'espai. Es tracta d'un joc que proposa als participants créixer emocionalment, conèixer més els companys de joc i tenir l'oportunitat d'empatitzar amb els altres teatralitzant diferents situacions. Ha sigut ideat per la terapeuta i mare Silvia Dolz, també creadora dels jocs de cartes Mut Kids, Emo, Emociones a Pares i L'Oca de les Emocions.

El joc consisteix a recórrer tot el tauler i la partida finalitza quan un jugador arriba a l'estrella central, a la qual cal entrar-hi amb una tirada exacta. Hi poden participar entre 2 i 4 jugadors, cadascun amb una fitxa de color diferent, i està recomanat per a infants a partir de 8 anys. Està disponible en castellà, català, euskera, gallec i anglès. El funcionament és senzill i el joc conté 3 tipus de caselles:

  • Caselles Estrella, que ajuden a conèixer millor la resta dels jugadors i millorar les relacions afectives. Per exemple: "Quin hobby té?", "En què somnia?".
  • Caselles Coet, que ajudaran els participants a conèixer-se millor i créixer emocionalment. Per exemple: "Si la teva vida fos una obra de teatre, quin títol li posaries?".
  • Caselles Alien, en què la proposta és teatralitzar diferents situacions i empatitzar amb els altres. Per exemple: "Diversos amics prenen alguna cosa. Un d'ells és molt feliç, l'altre està de mal humor, un tercer no té ganes de fer res i el quart només se'n vol anar a casa".
stats